Dobrý deň, prosim vas stalo sa vam uz ze ste si dali robiť testy dna anonymné a boli ste presvedcene na 1000% ze je to otec dietata a testy prisli ze je to vylucene??? Mala som len jedneho chlapa a podoba je veľká kazdy povedal ze to je cely oco a testy prisli ze je to vylúčené 😭😭
Podat ziadost na opakovane testy. Ako nestalo sa mi to, ale nieco podobne. Mali sme ist s muzom na dna testy, kvoli vysledku malej. Na 1000 000 percent je to jeho dcera, ani nesli zistovat otcovstvo a aj tak som bola nervozna, ci bude otec on 😀 neviem si to vysvetlit, roky som nespala s inym a aj tak som mala stres.
Kazdy, kto robi testy je len clovek a vzorky sa mohli zamenit. Ak ti to za to stoji, dobry pravnik, sudny prikaz na opakovane testy, ale budes to platit z vlastneho vrecka.
To si si kde dala robiť testy? Je to normálne štátom certifikované laboratórium? Dúfam že nie len nejaká internetová firmička
Ja si pmatam tento pripad:
Otcovi sa zdalo dieta ine, tak siel na testy. Vyslo, ze nie je otec. Na to mama povedala, ze ak nie je on otec, tak ani ona mama. A zistili, ze in dieta vymenili :( Hrozne :( https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/vymenene-de...
Ja som mala kamarátku, čo mala maleho, ktorý sa brutálne podobal na otca... Mali specificky rovnaké oči.
A DNA vyšlo, že to nie je otec. Potom si ale ona zazračne spomenula. :D
No, ak toto nie je ten prípad, tak jedine zamenene deti alebo zamenene vzorky.
A bola si panna, kým si s ním spala?
@nata129 a si si ista, ze vzorky za otca boli naozaj jeho? Odoberala si ich ty sama? Priamo od neho?
Inak, vzacne existuje aj chimerizmus. Dve rozne dna v jednom cloveku. Jemu samotnemu to extra zdravotne problemy nesposobuje, ale moze byt problem pri urcovani dna na nejake potreby (otcovstvo, trestny cin,...).
@nata129 ako prepac, ked mas sex len s jednym muzom, nemusis byt presvedcena, je to kednoducho holy fakt ze biootec je jasny..nechapem naco pitom anonymne testy...
Leda ze ich bolo viac, a tam ti presvedcenie nepomoze..mozes byt presvedcena a zelat si co len chces..
Ved daj opakovat testy
.
Tu je asi aj iny problem ako DNA testy.teda vysledky.
Že ?
Odber vzoriek asi nebol naraz na 1 mieste, kde boli otec dieťa matka.nerozbalenymi odberovymi tyčinkami...
Inak je to zazrak prirody.
Ahoj tak ako si dopadla?išli ste do ďalších testov?