Dobrý deň chcem sa opýtať ci viem zistiť ci môj otec je môj, alebo ci niesom adotovana? Viete odporučiť Bez toho aby to oni vedeli ze niečo takéto zisťujem?
Nemusia dat suhlas?
vsak potajomke. ale musis si to cvaknut sama
Vieš krvné skupiny svojich rodičov a seba?
Podľa toho sa to aspoň čiastočne dá zistiť. Ďalšia je farba očí.
@lenkakravcova krvnú skupiny neviem, keďže už nebývam v jednej domácnosti a oni majú svoje zdravotné karty u lekára.. farba očí? Čiže by som mala.mat rovnaké s otcom alebo matkou?
ak ma jeden hnede a druhy modre tak dominantna je hneda
Mam surodenca ten má oči modré jak otec .. no a ja mam do zelena
Takže podľa očí nemáme nič spoločné
A mamina má akú farbu očí?
Je mi blbé sa teraz nieco pýtať po 33 rokoch.. inak ani neviem prečo si to myslím.. len som natrafila na fotky a nikde nemám fotky ako malé bábätko
Neriadila by som sa uplne tými očami, sused ma hned, žena zelene a mala ma modré oči…
Všade je len brat, a mam deti tie sa na seba podobajú mam chlapca a dievča a sú úplne rovnaký.. ja som s mojim bratom absolútne nepodobám
On blond ak a ja hnede vlasy
a na rodicov sa niecim podobas?
ja napr. mam oci modre/mama ma/ , ale mame s bratom presne taky nos ako polka otcovej rodiny a aj on :D
Raz mi povedal ze ked bude lezat na smrtelnej posteli mi nieco povie.. 🤷♀️ moju mamu to trosku zmiatlo ked som jej to povedala..
@michu_ no neviem ale ja mam napr. Pigment som tmavšia .. môj brat biely ja tmavá 🤷♀️
neries to. vychovali ta a preto su rodicmi oni.
@frflos_nespokojny ale chcela by som to vedieť..🤷♀️zvedavosť..
autor: netrap sa nepomoze to nikomu. oni ti venovali lasku a vychovali. stravili tazke chvile s tebou, ked si bola chora
Ja by som to radšej nevedela.
su urcite crty, ktore su dedicne, napriklad jamka v brade, ak rodicia jamku nemaju a dieta ma, tak nie su jeho rodicia (bolo to v nejakom seriali)...
ak ta to velmi trapi a nechces, aby to vedeli rodicia, mozes brata poprosit ci by siel s tebou na testy, ak je tvoj biologicky brat a jeho rodicia su aj tvoji, tak budete mat velku zhodu.
To, ze sa nepodobas na surodenca - to by som za smerodajne moc nepovazovala.
Starsi syn a dcera - obaja blond vlasy, bledy typ pokozky, jasno modre oci.
Stredny syn - hnede oci, tmavsi typ pokozky, tmavo hnede vlasy
A si v kontakte s otcom? Aké máš veľké deti? Piataci zvyknú robiť rodostrom. Skús MyHeritage, je to zo slín, ale potrebuješ aj vzorku od otca, aj od seba. Kúp ako darček pod stromček (asi už nestihneš) a uvidíš, čo vyjde. Je to zaujímavé. Prídu ti informácie o príbuzných, ktorý ten test robili.
Ináč tvoj otec je určite tvoj, len či je to ten, ktorého tak voláš. 🙂
My so sestrou sme detto jedná blondína a druhá hnedovláska a sme sestry. Krv detto ja mám inú ako sestra iba tie oči máme rovnaké. A niekto nám vraví, že si podobné a niekto zas, že vôbec 😀
Ak sa ti podarí od neho získať vzorku tak nepotrebuješ jeho súhlas, ani nič podobné, je to anonymné testovanie, to znamená, že pre teba to bude mať výpovednú hodnotu oficiálneho odborného výsledku, ale na súde a pod. nie, keďže je to nemenný odber. Laboratórií je viacero, napr. https://ghcgenetics.sk/
A pýtala si sa ich už na to? V kľude normálne.. Ze prečo nemáš fotky ako bábätko, ze máš pocit ze sa na nich nepodobás.. Uvidíš podľa reakcie, možno sa ti priznaju..
Potrebujes napr vlasy, zubnu kefku, nieco s DNA. Potom to dat sukromne identifikovat. Daj aj mamu a vies na com si. Problem je skor, co s tym potom
vies napr. vlasy