Dámy mam taku otázku.. partner je v rozvod konaní od 2 mes 2023..žena žije v juž Amerike..nekomunikuje s nim a deti nemajú.. stále ho ale nerozviedli.ked sa ho na to pýtam hovorí ze jeho právnická ho zastupuje vo vsetkom a on už iba dostane rozsudok..zdá sa mi to ale strašne dlha doba
Je to normálne ..my už máme dieta a ké mi to nepríjemné že stále nie je rozvedený
@earlgrey no to som nepočítal.. nemám skúsenosti s rozvodmi
Tak jedine, že partner pôjde za právničkou a informuje sa...veď právnička mu určite povie...jedine, že to on nerieši a je mu to jedno...lebo z toho, čo si napísala, mi to tak príde...že čaká na rozsudok...tak nech čaká ďalšie roky...a ty s ním
Moj sa rozvadzal vyse 2 rokov od podania az po rozsudok(mali deti)a to boli obaja na slovensku- asi 3x bolo prelozene konanie-raz chora sudkyna, potom zas daco… moj rozvod od podania po pojednavanie-5 mesiacov(bez majetku a deti) kamoska rok a pol(bez majetku a deti) vsetko bolo v jednom meste. Vraj zalezi aj od mesta, spadovej oblasti a kolko toho mali.
@butterflyeffect aha..no toto že všetko posielajú do tej Ameriky a prekadaju do španielčiny.
Tak neviem
a je isté, že ten návrh bol ozaj podaný? lebo mi nejak nevychádza, aby nerozviedli bezdetný pár, keď už nežijú ani na rovnakom kontinente.
Myslim ze ked je to este skomplikovane s amerikou tak si pockate…
@janka_266 mne tak povedal..preto som chcel vedieť ci je na to nejaká lehota ..ona odišla narýchlo a neodhlasila si poisťovňu..aj tam jej ide dlh
@butterflyeffect no neviem..ale serie ma to tak trocha
A možno ti aj nehovorí pravdu. Akože jeho samého nezaujíma prečo sa nič nehýbe? Hlavne že stihol dieťa splodiť
A ty si muž alebo žena? píšeš raz v mužskom rode a raz v ženskom 😁
@earlgrey zena
@sense keď sa ho na to opýtam povie ze právnická vie co ma robiť a on to aj tak neurychli
Tak by som mu povedala že chcem vedieť kedy bude termín pojednávania a ja osobne by som chcela vidieť či je to naozaj podané.
Možno ťa akurát tak pekne zavádza
Žiaľ toto sa môže ťahať. Tým že ona žije na inom kontinente, tak to zvykne dlho trvať.. preklady, doručenie, neprebratie listov...
@sense Tak pre chlapa dieta nie je zavazok. To niektor plodia pomaly ako na beziacom pase.
@sense len vieš ako..potom povie ze mu neverím a to sú také naťahovanie.. som z toho unavená už niekedy..akože mne to v podstate môže byť jedno..ja som slobodná..akurát ten blbý pocit ze on nie je..
Naco si sa ponahlala zakladat rodinu so zenatym, kolko ste spolu?
Ak nemaju deti a ziju dlho oddelene, mal by to byt velmi rychly proces. Len aby "nepodedil" aj jej dlhy, ked sa to tak taha.
Urcite by ma neuspokojila odpoved, ze pravnicka to riesi. Chodte za nou spolu, nech vies z prvej ruky, aky je tam problem.
@sense a pojednávanie ci bolo nejaké to ani neviem..ak sa ona neozýva..
Autorka, a planujete manzelstvo?
@maickamf žijú oddelené cez 2 roky..my sme sa zoznámili akurát keď sa vracala domov..
@zmrzlinka2021 akože bavili sme sa o tom..ja som nechcela ísť do pôrodnice hlavne slobodná.. to nevyšlo.. a teraz neviem..keď stále nie je rozvedený tak to ani neriešim
Videla si vôbec návrh na súd? Lebo mam pocit, že len ti povedal, že sa rozvádza 🙈
3 mesiace, Bratislava, manželstvo s 1 dieťaťom. Over si, či vôbec žiadosť o rozvod podal.
@kavasmliekom nevidela..nežila som s nim ešte vtedy..
@janinque overiť sa to dá kde..asi iba u pravnicky
Právnička vie čo má robiť ale keď je to mužovi jedno prečo by to robila? Mal by byť informovaný ale to by sa musel aj opýtať. Ja by som mu dieťa nerodila ale to je už teraz jedno. Pre teba sa vlastne nič nezmení aj keby bol 10 rokov ženatý.
Tak dúfam že má dieťa tvoje meno, a ja by som chcela vidieť aspoň to že je návrh podaný a ak povie že mu neveris miesto toho aby ti ho ukázal tak ťa klame
@januska12323 jasne aj ja si ti myslím ze by sa mal o to zaujímať ak mu na tom záleží.. však dnes to s nim preberiem ostrejšie
Dieťa si si robila so ženatým mužom, alebo s mužom v rozvodovom konaní, mala si počítať s tým, že sa to môze naťahovať aj niekoľko rokov...