Mile maminky tuto diskusiu som otvorila hlavne preto, lebo na Slovensku existuje Liga otcov, ktora pomaha "otcom", ale prava matiek su poslapane castokrat sa stáva, ze otcovia si podavaju o striedavu vychovu z pomsty matkam tieto musia tento zavazny problem riesit. Preto som zalozila aj www. stranku nahrnevane matky@webnode.sk, kde by som sa chcela venovat tejto problematike. Sama som matkou 8 rocnej dcerky a prenasledovanie mojho exmanzela nema konca dcera odmieta chodit k nemu a ked ju nedam, ked je chora tak sa my sud vyhraza 200 € pokutou za marenie sudneho rozhodnutia, ked som sa obratila s problematikou na UPSVaR tak mi povedali, ze mam ist k psychologovi. U nas v meste som bola uz u 4 psychologiciek ziadna mi nevie pomoct, lebo moj exmanzel sa im vyhraza co robit viete poradit???
@lianka241 skus ineho psychologa v inom meste
@lianka241 ta tvoja stranka je takato http://nahnevane-matky.webnode.sk/ a patrilo by sa tam aj nieco napisat teda ked uz to takto prezentujes
A skusala si ineho psychologa v inom meste o ktorom by tvoj exmanzel nevedel?
dievcata zajtra ma caka pojednavanie vo stvrtok druhe budem vas informovat ako to dopadlo a potom vam posuniem jedene pribeh o spravodlivosti na Slovensku
@lianka241 matky@webnode.sk je postova adresa, nie www stranka.... tam ti budu chodit len maily, nie je to stranka na prezeranie obsahu 😉
zalozena stranka musi mat: www.XXXXXX.sk , nesmie obsahovat @