Dieťa odmieta ísť k otcovi

prosimoradu
13. jan 2015

Dobry den,
z pochopitelnych dovodov mam novy nick. chcela by som sa spytat tych, ktore mate skusenosti, co robit ak dcera odmieta prespavat u otca, ale ten ma na to na zakladne predbezneho rozhodnutia narok a vynucuje si to. Nijake presviedcanie nepomaha, ani uistovanie, reaguje psychosomaticky, je placliva, ma nocne desy. S exom sa dohodnut neda, chce uplatnovat svoje prava...
Dakujem za kazdu dobru radu!

pribinak
13. jan 2015

Smer detsky psycholog, napr do CPPP

ustrachana
13. jan 2015

Psycholog - aj my sme tam skoncili vdaka tuposti mojho ex

prosimoradu
autor
13. jan 2015

@ustrachana dakujem, prosim ta, pomohlo vam to?

ustrachana
13. jan 2015

@prosimoradu prave zaciname tak verim, ze to bude ok...ono to ako tak pol roka fungovalo, maly k ex chodil len som mu nemohla na ziadost ex volat lebo by isiel hned ku mne no a v decembri sa po jednom vikende vratil s tym, ze ho exov otec zbil a uz nejde k tatkovi, zacal sa mi pocikavat a odvtedy otca odmieta a hovori o nom, ze je zly.tak som ex zavolala k sebe a maly bol v strese, stale sledoval ci som pri nom a ked sa ho ex pytal ci ide s nim tak skor nez odpovedal pozrel na mna.psychologicka povedala, ze uvidime ako bude spolupracovat lebo ma 3 roky, ale je spolocensky, s dospelakmi je v pohode tak verim, ze bude ok

prosimoradu
autor
14. jan 2015

@ustrachana na stareho otca by si mal podat trestne oznamenie

ustrachana
14. jan 2015

@prosimoradu nemam o tom dokaz takze pockam najskor na zaver psychologicky ale pre mna je dolezite, ze maly bude v pohode a dufam, ze styk upravia tak aby aj v pohode nadalej bol

zana20
14. jan 2015

Ja som tak vzdy volala hliadku vypoculi ju a potom mu povedali , ze nejde aj ked mame sudom stanovene terminy,a to bola prvacka ,aj teraz ked nechce musi akceptovat dieta,ale ozaj by som nezanedbala psychologicku poradnu🙂

prosimoradu
autor
14. jan 2015

@zana20 dakujem