Čo robiť.?!?
Zistili sme, že je známy ženatý za cudzinku, z ktorou chodil krátko už xy rokov dozadu veeeeelmi dávno iná doba.
Bol s ňou krátko rozišli sa,odišla od nich a viac o nej nevedel.
Pointa je v tom,že má ďalší vzťah už hádam aj 20rocny vzťah chcú sa zobrať.Len sa zistilo,že nemôžu,lebo je ženatý s tou cudzinkou,pričom tvrdí, že on s ňou svadbu nemal,nebol na úrade nič,že o ničom nevie ako je to možné. Ja sa pýtam .. je možné, že sa zaňho vydala,aj bez neho?či mu nedala niečo podpísať ja neviem možno niečo. Netuším. On tvrdí,že svadbu nemal no papier nepustí. Tak sa snažíme dopátrať tej osoby,aby sa teda rozviedli. Kde na koho sa ešte obrátiť,aby sme kontaktovali tu dotyčnú,keďže vôbec netušíme,kde je,aby sa veci dali do poriadku. Alebo dá sa rozviesť,aj bez druhej strany... Ja som z toho jeleň.
Tu asi najskôr na políciu ,alebo ešte kam sa obrátiť,aby sa toto vyriešilo.ked sa už dostal sa takejto šlamastiky.
Ďakujem za rady a odpoveď
To je ako z filmu.neviem poradit,ale pripnem sa.
😂😂😂
Niečo podpísať musel. Cudzinka bývalá na Slovensku? Ani manželstvo medzi Slovákmi sa nedá uzavrieť len tak bez podpisu. Medzinárodné manželstvo je asi zložitejšie uzavrieť 🤔
Tipujem to na zlate chlapske pravidlo - zatlkat zaltkat zatlkat. Mozno bol dobre ozraty, ked si ju vzal, a teraz sa tvari, ze chudatko o nicom nevie 😃
Neda sa to nevediet 🤷♀️
Ako prisiel na to ze je zenaty? Kde to zistil? Na slovenskej matrike?
takže mal prvú manželku, potom túto cudzinku, ktorú si nepamätá a ide sa ženiť tretíkrát?
no jasnéééé, on nevedel a nič si nepamätá. 😀
už keby mi toto niekto povie tak mi svietia v hlave všetky kontrolky a o dotyčnom si pomyslím že je poriadny trúba....
Aspoň z tou prvou sa rozviedol? 😁 No veľa šťastia.
autorka, rozmýšľaj... tak ja dám susedovi niečo podpísať a budem tvrdiť že sme manželia...nezdá sa ti to kravina?
a ešte skús napísať to akože bolo kdesi v zahraničí, či nebodaj na sK?
kedysi v tom čase keď píšeš bola pomerne častá turistika ukrajiniek? na SK s cieľom získať manželstvo - samozrejme dotyčný zobral nejakú odmenu vo forme peňazí...
nebolo to niečo v tomto duchu? tak potom jedine polícia - vyhlásia pátranie po xy....
to je sprostost ako Brno, ze by nevedel, ze je zenaty
a uverit mu to nemoze zena, ktora ma v hlave vsetko v poriadku
🙈
Ja teda nie som vydata, ale nepodpisuju sa tam aj svedkovia? Ak teda o tom nevedel, riesila by som to cez policiu.
@janinque jasné že blbosť...
Manželstvo sa nedá uzavrieť tak, že niekto dá niekomu niečo podpísať. Zrejme mu ukradla doklady a niekto sa s ňou oženil v jeho mene. (Ak vylúčime možnosť, že klame.)
Ale ak bol už predtým ženatý, tak musel k uzavretiu manželstva dokladovať papiere z rozvodu, čiže nereálne.
tak to ešte len bude čumieť ak dáma bude žiadať aj majetkové vysporiadanie po rozvode.... 😉
@h2 za mňa klame...
@deti95060810 Aj za mňa, potom som ešte dopísala k príspevku to o tom rozvode.
Ty si ta potencialna 3.manzelka?
Nech si na matrike vyziada sobasny list - ved tam bude mat datum, podpisy, aj svedkov. Som zvedava, aku rozpravku si vymysli potom :D
Ženy, čo by ste chceli konkrétne od polície?
autorka, poraď známemu nech to dá do relácie Občan za dverami - býva na Jednotke v nedeľu okolo 13 hod.
ak neklame - tak to bude chcieť riešiť... tam mu poradia ako to riešiť.
Druhy krat sa ozraty na mol zenil v Las Vegas? Alebo na Papui ich zosobasil kmenovy saman a on bol priviazany o strom a nevedel co sa okolo deje? Lebo taborova svadba s travovymi prstienkami to urcite nebola...
a ako zistil, že je ženatý??