Čo ste všetko dokladovali pri výživnom?

essinna
9. sep 2015

baby ak ste ziadali o vizivne co vsetko ste dokladovali ? za kolko mesiacov mam zbierat blocky , za jedlo , osatenie a td na drobca ? vela veci kupujem od znamej , co teraz ?

nativanativa
9. sep 2015

dokladuje sa aj tvoj prijem , partnerova majetkova situacia - z ktorej sa vychadza , ak ma nejaky majetok - ci uz nehnutelnost , auto .... , po pripade ak uz plati vyzivne na nejake dieta , deti , aj z toho sa vychadza , kazde dieta by malo mat narok na rovnake vyzivne , u mna bloky moc nepomohli , tam sa jedna v prvom rade o to , ci si na rodicaku , alebo uz zamestnana
sudkyna alebo sudca sa ta spyta aj na kozmetiku , plienky atd ....pokial mas este male dieta , ak uz chodi do skolky ci skoly , ake mas vydavky mesacne atd ....

ladkyna
9. sep 2015

vizivne.. juj o_O

pribinak
9. sep 2015

K bločkom napr za školské pomôcky, ci ošatenie, si zbierať aj bloky o krúžkoch vi zdravotných pomôckach a liekoch, ktoré pravidelne kupuješ (okuliare, spray pre alergikov, ortopedické vložky ci topánky, ....)
Bloky sú jedna vec, ale ty na pojednávaní musíš vedieť obhájiť sumu, ktorú žiadať, teda koľko ta stojí cca strava na mesiac pre dieta, kde bývate, ci sami, alebo u rodičov a ci im prispievaš aspon na energie, ak je to krpec koľko stojí mlieko ci plienky na mesiac
Musíš mat urobený približný rozpočet a výdavky na mesiac na dieta
Ak máš napr školaka tak povieš, ze k začiatku školského roka si nakupovala pomôcky a ošatenie, toto nekupuješ každý mesiac, ale chcú, aby uhradil napr aspon polovicu

Samozrejme, je dôležitý jeho príjem a výdavky, rovnako aj tvoj

bonaqa2013
9. sep 2015

úplne všetko čo kupuješ malému..... Mlieko , rožky a bežné potraviny nie. Ostatok všetko.

tjaden
9. sep 2015

ahoj, keď som bola na súde s otcom kvôli výživnému, mala som doniesť len doklad o maminom plate od jej zamestnávateľa nič viac, nepýtali odo mňa ani bločky nič. Výživné mi dali veľmi malé (55eur)oproti tomu, čo ma stála vš to bolo vlastne nič, takže odporúčam doniesť si bločky a čo najviac, otec musí dieťaťu prispievať aj na krúžky na všetko, spokojne si niečo vymysli a hlavne, žiadaj vysoké výživné lebo oni ho vždy "skrešú"

beech
10. sep 2015

ani odomňa nepýtali žiadne účtenky