Ahojte, chcem sa spytat ake su este moznosti, kedze ma maly 2,5r a zle reaguje na stretka s otcom, ktory robi problemy, krici pri malom, nedovoli mu poriadne ku mne ist, neprebali, nic proste. Maly zle spi potom, a kadeco dalsie, nechcem podrobne rozpisovat. Mame n sude upravu styku, no musim robit stretnutia nadalej, ak zle maly reaguje po stretnuti s ex? Ak mu to skodi, stopnem stretka, nemoze to pak pouzit proti mne na sude? mam aj doklady rozne na preukazanie skutocnosti... Dik za rady a odpovede ☹ ☹ ☹
ako stopnut sice stretka mozes, ale mozes byt za to potom stihana, ak by otec podal na sud navrh na vykon rozhodnutia a to konkretne za marenie sudneho rozhodnutia, sud ti moze opakovane potom udelit aj pokuty, po viacerych ak nedojde z tvojej strany k "polepseniu" je mozne podat otcom napr. upravu styku a dieta by mohol sud zverit jemu do starostlivosti ... takze skor by som dala urobit psychologicke vysetrenie maleho, obratila sa na kuratelu, kde by som popisala maleho zmeny spravania atd .... a potom, by mohlo pripadat do uvahy navrh na zmenu styku otca s dietatom ....
Ist co najskor za kurátorkou, aby ti pomohla spísať papiere na zmenu - úpravu styku, napr ken v tvojej prítomnosti, za detskou psychologickou, aby aj ona napr spisala papier ako ona vidi chlapčeka a jeho správanie
No mozes spravit aj take, ze stretka stopnes, ale je jasne, ze to ex vytiahne na sude
Zavisi kolko tych stretnutí dietata s otcom bolo a o ake problemi sa jedna
Vsetko chce svoj cas