Ahoj potrebujem radu... maly ma 3 mesiace ... najom mam iba 290€ a dostavam 240€ od statu...idem to riesit cez pravnicku... mam spisat vydavky na dieta a domacnost... neviete mi poradit co vsetko sa tam moze napisat?ocinko zarobi 1800 v cistom ale ma problem platit a moc moc sa bojim ze to nezvladnem financne... a este viac sa bojim kolko mi uznaju vyzivne... dakujem
@nikoll2505
Všetko tam môžeš zarátať .
Všetko čo kupuješ a platíš a výdavky na dieťa si rozdelíte .
Veľa šťastia 👍🏻
@pribinak ano prispel to sme boli este spolu takze to kupoval on ale teraz je to zle velmi tak to musim takto urobit lebo hadat sa kazdy mesiac o peniaze to ma nebavy a hlavne ked mi povedal ze mi da max 100 euro ale to nemam sancu potiahnut aj najom aj mna a maleho
Kocky prosim nepisala ste to niektora?ze by som msla aspom predstavu ako to ma vyzerat a nech tam nic nezabudnem ... dakujem moc
@nikoll2505 chod na urad prace. Cele ti to spisu a aj poradia co a ako
A nemate to niektora prosim aby som nic nezabudla mam z toho stres lebo pri tolkych veciach isto daco zabudnem 🙂
@nikoll2505 bez na socialnu kuratelu, pomozu ti to spisat
Ja som mala predlohy od pravnika. Jedno boly naklady na domacnost, vsetko čo platiš voda, elektrina, dane , poisky , potraviny...toto sa vydeli cleny domacnosti. Ďalej náklady na dieta časť makladov na domacnost, plus vydavky na dieta plienky, lieky, drogeria, ošatenie .... Ďalej tvoje náklady.
@stefi_k presne tak by som to potrebovala rozpisane a ja by som si doplnila sumu lebo takto to je velmi zle
Kolko stoja plienky, mlieko, drogeria, oblecenie pre maličkého.
Prispel ti na výbavičku pre babatko? Kocik, postielka, .... Lebo ak nie, tak to mozes ziadat, aby ti prispel
Mozes ziadat vyzivne aj pre seba.