Neviem ci prispevok je tu vhodny ale ostala som s dcerou sama, ex debil zistil ze rodinu nechce az ked sme mali dceru, nevadi bojujeme len my dve
Rozsidok sudu o zvereni dietata mam uz v rukach, pridu kolizne optarovnicky na kontrolu
Co pozeraju? Byvam s rodicmi a starymi rodicmi v dome, budu kontrolovat aj ich izby atd ci len moju izbu co mam smmalou kuchynu a kupelnu? Vysledku sa nebojim dieta ma vsetko co potrebuje len chcem info Dakujem
Určite nebudú ko zrolovať izby starých rodičov. Budú ich zaujímať priestory kde si ty a dieťa
Dôležité je aby bolo čisto, nebolo nafajčené, neboli v domácnosti napr opité či nafetovana osoby
Pozru či má dieťa kde spat, nejaké hračky skrinku s oblečením a koniec
Ty využi čas na poradu napr o čase na zvýšenie výživného
@pribinak vyzivne mame zatial celkom slusne, menit budem ked dieta nastupi do skolky zatial som peniaze neriesila kvoli tomu ze som cakala ci mi debil podpise rodicovsku dohodu aby som mohla podat navrh na sud na zverenie do mojej starostlivosti- rozsudok sudu uz mam v rukach
Tak pani v telefone bola v celku mila
@pribinak nikoho takeho v dome nemame, nefajcime, poriadok mame taky ako bezne v rodine s malym dietatom ale to dame dokopy, hovorim nebojim sa ohladom podmienok na zitie pre dieta len aom chcela viac info dakujem
u nás keď bola pani tak s mojou mamou vypili v obývačke čaj, pokecali , pani nič nekontrolovala a..... išla preč.
ja som ani len doma vtedy nebola.
ex kolíznu poslal do zadku od bráničky a bolo vybavené....
inak myslím že fajčenie nie je problém.... 😉
@zuzana9393 no dieta same izbu nema kedze nema ani 2 roky a spi v postielke, ani mi tu neplanujeme ostat
Môj mal 3r, ale viem, že toto ich zaujímalo, aj u mňa aj u ex. Čo je samozrejme somarina, veď matka po rozvode je väčšinou rada, že má vôbec kde bývať, nie to ešte riešiť samostatnú izbu.
Nemusí mat samé izbu, je v pohode že je v izbe s tebou
Prišla ráno pred 8, zobudila ma 🤣 ja v pyžame, vlasy neučesané, žiaden make up, ani zuby som si nestihla umyť 🤣 pozvala som ju dnu, ospravedlnila sa za môj "výzor", urobila jej kávu...pokecala s mojou mamou, vôbec nepozerala do žiadnej izby, dokonca ani dcéru nevidela, ktorá ležala v postielke a spala 😀 cca 15 minút...ale to bolo ešte pred súdom, po tom, čo som mala súdne rozhodnutie už v ruke, nikdy nikto u nás nebol. Takže nechápem, z akého dôvodu by mali prísť na kontrolu už po rozhodnutí súdom 🤔
@earlgrey mali sme rodicovsku dohodu podpisanu sudca rozhodol na zaklade nej nemali sme ani sudne pojednavanie rovno mi pridiel papier o tom ze je zverena mne
Ze vidi v systeme ze rozjodnutie mame uz sle ze to je ich povinnost
U nás keď boli tak si pozreli len našu izbu,mala som komodu kde boli veci dcérki to som im ukázala, nakukli len z chodby do kúpeľne v kuchyni videli že mám veci položené na linke (fľašku,UM) potom sme si sadli v obývačke zapísali si veci povedali mi že všetko je v poriadku a odišli,boli u nás tak 15minút maximálne
@gabikaa96 dakujem
Dostava sa z toho nejaka zapisnica alebo nieco?
Nemusis mat vylesteny byt ale taky bezny poriadok, pozeraju ci ma dieta svoje hracky, svoju postel, pripadne izbu... Urcite nebudu chodit v bielych rukavickach a kontrolovat prach ci lustrovat chladnicku... Hlavne aby tam nebi flase od alkoholu niekde viditelne na ociach 😊
Ano dostanes zapisnicu u nas spisali hned a ked odchadzali mali sme papiere v ruke
@kulumulu123 dakujem
Ja som ho dostala spolu zo súdnym rozhodnutím na konci
@gabikaa96 sudne rozhodnutie uz mam
Nemusí mať svoju izbu, ja som bola so synom na garsónke, videla, že má svoju posteľ, sedel akurát za svojím detským stolíkom na stoličke, videla, že má hračky..bola u nás možno 10 minút a dokopy nič neriešila. Ale iná pozerala kolegyni do chladničky, či má navarené 😁. Ale teda jej muž bol debil, bohviečo jej nakecal, lebo najprv bola u neho.
@kulumulu123 inak toto sa stalo mojej mame, keď sa naši rozvádzali. Zrovna keď k nám prišla, mama sedela s tetou pri pohári vína, pritom mama je ozaj človek, ktorý si dá pohár vína možno 4 krát do roka. Ale zrovna prišla nečakane teta na návštevu a aj kolizna. Ale teda nepovedala nič 😅.
Ja si myslím, že je to od pracovníčky k pracovníčke. Mňa sa len opýtali, či má svoju izbu a kde spí, kde sa s ňou učím, atď. Bola iba v chodbe. U kolegyni naopak prezreli celý byt, každú izbu, v kuchyni aj do chladničky a na sporáku do hrncov, čo ju úplne zarazilo....
@nikaeli tak zase ak mam uz rozhodnutie v ruke je to v podstate jedno vysvetlovala mi, ze je to ich povinnost hoci dieta uz zverene do starostlivosti mam
Ja mám dcéru v starostlivosti 10 rokov, už má 17 😉
Záleží asi od človeka. U nás keď boli, tak sa pýtali, či má dieťa samé izbu. U nás málo, ale už vtedy sme vedeli, že tam byvat nezostaneme. To ich ale ďalej nezaujímalo. Boli úplne v pohode, pokecali, popytali sa. Pochybujem, že by boli tak drzé, aby chodili k rodičom do izieb.