Čo ak odmietnem sedenia u klinického psychológa určeného súdom?

cehavuk
21. dec 2024

Dobrý deň, prosím vas, čo ak odmietnem sedenia u klinického psychológa určeného súdom na základné neodkladného opatrenia?
Psychológ je navyše od nás 45 min cesty. Už mám toho plne zuby ako nám stále určujú psychológov. 😪

Ešte otázka, ako u vás prebiehali povinné sedenia s dieťaťom u klinického psychológa?
Ďakujem

mojemenonikto
21. dec 2024

Pozor na marenie súdneho rozhodnutia. Neodporúčal by som len tak svojvoľne prestať chodiť k psychológovi ak to tak určil súd. Hrozí ti riziko trestného stíhania. Ak máš dôvody, prečo tam nechceš/nemôžeš chodiť, vždy môžeš súd požiadať o zmenu.

damian85
21. dec 2024

@cehavuk Stačí že dieťa budeš podporovať vo vzťahu k otcovi a nikde chodiť nemusíš. Za rok si sem dala asi 20 tém , stále s tým istým. Jednoducho tento boj nevybojuješ , nie dieťa od druhého rodiča neodstavíš. Ale ak chceš vedieť čo sa môže stať , tak ti prezradím. Ak nedodržuješ rozhodnutie súdu , ktorý si myslí že ako rodina potrebujete toto sedenie , bude to brané ako nerešpektovanie nariadenia súdu. Keby som bol ja na mieste tvojho ex , žiadal by som prezverenie dieťaťa na základe nespolupráce nie len so mnou ako s rodičom , ale tak isto súdom. Pridal by som nález ústavného súdu , jeden z niekoľkých , pridal by som k tomu citáciu zákona , ktorý dieťaťu a rodičom garantuje možnosť plnohodnotného vzťahu a poukázal na to , že jediný kto podporuje dieťa v odpore k druhému rodičovi si ty. Spomenul by som syndróm odmietnutého rodiča + pridal par psychologických výskumov na to , ako dieťa vníma otca cez pocity matky. Nuž a mala by si vymaľované.
Veď sa ešte raz nad tým zamyslí. Ak by všetko bolo také čiernobiele , nevodil by vás súd po znaleckých dokazovaniach , psychológoch a i.......Len očividne s tebou nevie pohnúť ani súd.

alickapusinka
21. dec 2024

Môžeš dostať aj podmienku.To čo je nqriadene súdom musiš rešpektovať.Tam určite čo máš papier sa píše čo bude nasledovať a prestaneš chodiť.Aký trest ťa čaka.Nie že TY samovoľne úprestaneš.ON ak neprídeš a nemáš na to zdravotne dôvody samozrejme papier ťa musi hlasiť súdu.

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 ďakujem za tvoj čas ale prepáč, tvoje reakcie už vôbec ani nečítam a vidím, že ťa majú plné zuby ak v iných príspevkoch

cehavuk
autor
21. dec 2024

@alickapusinka ďakujem, no ja som doteraz plnila všetky nariadenia súdu až nad rámec. Boli sme u viacerých psychológov a zaver bol, že dieťa sedenia nepotrebuje. Len protistrana stále podáva nejaké nápady a súd odklepne. Nemám nič proti psychologom ale boli sme u 5. A ďalšieho? Aj ja som len človek, aj dieťa je len dieťa s citmi. Všade len otec. Ale kde sú záujmy a city dieťaťa? Ako vidím, v dosť veľa prípadoch je otec na prvom mieste, nie dieťa, a tak to aj dopadne. Dieťa potom reálne musí chodiť na sedenia a liečiť sa. Lebo otecko doslova kaslal na dieťa a náraze sa tvári keď mu prišli papiere zo súdu aký má záujem. V našom prípade vska ide bohužiaľ o hrany záujem

cehavuk
autor
21. dec 2024

@mojemenonikto ja aj budem chodiť len mam toho už plné zuby ako stále psychológov navštevovať. Tiež nemám peniaze na toľké cestovanie a aj čas, musím chodiť do práce (chodím na 4 hod. A som na predĺženej RD zo zdravotných dôvodov dieťaťa.

damian85
21. dec 2024

@cehavuk Len každé 2 mesiace s nejakým problémom sem napíšeš ty , nie ja. Nie ja chodim po psychológoch ale TY , takže očividne tam niekde problém bude a volá sa snaha matky odstaviť od dieťaťa otca a ako ti už rok píšem , možno aj viac , nepodarí sa ti to a očividne ani nedarí , keď Vás stále vláčia hore dole. Len sú ľudia ako ty čo nepochopia. Na súde to už očividne chápu , inak by Vás nikde po psychológoch neposielali. Ty bohužial nie.
A môžem ti garantovať , že svoj cieľ nedosiahneš a o 2,3 mesiace sem znova napíšeš niečo v zmysle , ako ti všetci krivdia ako nik nehľadí na záujem dieťaťa .....a nepochopíš že jediný kto dieťaťu škodí , je tvoja snaha odstaviť ho od otca.......Bohužial...

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 vravím Ti, ze Tvoje reakcie na môj a ani milión ďalších príspevkov už nečítam. A očividne ani iní, ktorým už ideš dobre na nervy. Takže sa prosím neunuvaj a nereaguj na mňa. Nečítam to.

damian85
21. dec 2024

@cehavuk Preto je Vaše dieťa tam kde je , pretože si ideš svoje , nečítaš , nezaujíma ťa to. Už dosť dlhé obdobie. Máš pocit že máš pravdu , ale nik okrem teba si to nemyslí, keďže Vás už po toľkých psychológoch vláčia......... Ale som rád že si všetkým napísala prečo si tam kde si. A ty si dospelá , len chudák dieťa.....

mojemenonikto
21. dec 2024

@cehavuk No to, čo píšeš sú relevantné dôvody aj pre súd. Nemôže ťa predsa nútiť k výdavkom, keď nemáš dostatočný príjem. Požiadaj súd, nech všetky tie náklady, vrátane straty tvojho príjmu platí protistrana, keď to navrhuje. Nemusím asi zdôrazňovať, že otcovi o blaho dieťaťa vôbec nejde. Cieľom je znepríjemniť život tebe. A ide na to šikovne. Buď má dobrého advokáta, alebo v tom vie chodiť. Odporúčam tiež nájsť si niekoho, kto ti v tej súdnej mašinérii pomôže.

damian85
21. dec 2024

@mojemenonikto Vidieť že témy autorky nepoznáš . Má pocit že stojí proti nej kolízna https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/kolizna-pracovnicka-a-psychologicka/ , psychologička https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/informacie-od-psychologa-pre-ex/ , sudca a k tomu ona sa len snaží otca odstaviť od dieťaťa....

cehavuk
autor
21. dec 2024

@mojemenonikto ďakujem za názor. Presne takto to aj je. Ex ma fakt dobrého advokáta, v podaniach si velmi dobre aj vymýšľajú. Otec o dieťa nejavil záujem ani počas vzťahu a ani po ňom až keď som podala po roku na súd. Navyše som musela volať na neho aj políciu, lebo dieťa veľmi plakalo, odmietalo ísť k nemu a on ho silou mocou bral z mojich rúk, odmietal opustiť byt a inokedy sa nám zas dobíjal do bytu. Navyše nás fyzicky a slovné napadla jeho mamy mama. Je to hrozne. Najhoršie, že nikto nehľadí na pokoj pre dieťa a jeho spokojný život. A áno, robí všetko aj aby ublížil mne, ako aj napísal ze pre dieťa dá niečo len ak mu poskytnem sex

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 bože zas ty? Akože nájdi si inú obet a nezapajaj sa viac prosím. Ďakujem.

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 áno, môj cieľ je oddeliť dieťa od otca. Netaraj!!!! Absolútne nič nevieš o tom ako to je, tak konečne prestaň!

damian85
21. dec 2024

@cehavuk Ja o tom neviem úplne nič , to je pravda a fakt. Na súde o tom vedia dosť a stále nerozhodli tak ako si si želala. Tak fakt netuším ako to je možné....

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 zbytočne reagujes a strácas čas, evidentne sa ozaj stále nudíš. A sú fakt na teba mnohí už alergicki. Nečudujem sa im.

damian85
21. dec 2024

@cehavuk a aj napriek tomu veľká časť so mnou súhlasí , keďže mi dá palec hore.....Nevylučujem že tebe sa pravda počúva ťažko......a som si 100% istý , že o 2 mesiace bude klinický psychológ zaujatý voči tebe a bude chcieť škodiť dieťaťu a ty s tým prídeš na MK. Pokúsim sa ti znovu poradiť.........

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 ako vravím a opakujem, zbytočne sa unuvas, keďže nečítam tvoje reakcie. Nemusíš strácať čas. Ďakujem a pekný večer

damian85
21. dec 2024

@cehavuk Pekný aj tebe. O 3 mesiace znovu sa pokúsim zareagovať na tému , ktorú už dopredu predpokladám...

cehavuk
autor
21. dec 2024

@damian85 ach jaj, čítaj prosím. Nemám záujem o tvoje názory, odpovede, reakcie. Nemusíš strácať čas. Vdaka

rozculena
21. dec 2024

@damian85 veľká časť s tebou súhlasí? Máš 4 súhlasy na 1 koment a napriek tomu,že tu vypisuješ furt dookola nevyžiadané rady,už nikto s tebou nesúhlasí.
Prestaň komentovať,keď to ona nechce.

alickapusinka
21. dec 2024

@cehavuk neuvedomuje si že škodi nie tebe ale dieťaťu.

damian85
21. dec 2024

@rozculena ale ja nežijem v totalite. Ako ty maš potrebu reagovat na mňa ja mam potrebu na ňu. Robím čo uznám za vhodne.

rejka7
22. dec 2024

@damian85 tvoje názory sú plné zlosti a áno sú nevyžiadané, reaguješ takmer v každej téme ohľadom súdu a rozvodu. Jeden by si myslel, že si minimálne ústavný súd v Štrasburgu cez rodinné právo. Podľa mňa si právni "samouk" a radšej si šetrí svoje rady pre tých, ktorí o to požiadajú, i keď pochybujem, že takí sú.

damian85
22. dec 2024

@rejka7 Ďakujem že ma tak podrobne študuješ , cením si tvoj záujem. Ústavný súd je inštitúcia , ja som človek. Pevne verím že tak ako ty si mala potrebu vyjadriť svoj názor na mňa , dovolíš aj mne vyjadriť názor na ženu , ktorá tu už rok točí dookola o tom istom. Ďakujem že môžem povedať slobodne svoj názor tak ako ho povieš ty. 😝