Chyba v rozsudku

elly11
25. jan 2022

Ahojte.
Stalo sa vám už, že ste si prečítali rozsudok a v rodičovskej dohode je chyba ako hrom?
Je tam napísaná starostlivosť o dieťa tak ako sme to "dohodli", ale s tým, že tam normalne 2x po 24hod nie je zabezpečena starostlivosť o naše dieťa 🤦🏼‍♀️
Aj parný, neparny týždeň je naopak.
Akože, nemám slov. Viete, ako sa postupuje pri takomto niečom? Ex tam bude volať ale teda nechcem si predstaviť co nás čaká vybavovaciek (dúfam ze nie) 😔
Ďakujem za vaše postrehy.

pieksamaki
25. jan 2022

@elly11 jasne ze stalo....teda nie v rozsudku....ale u notarky pri dedicskom som nasla 3 administrativne chyby..dokonca mi poslala pozvanku o rok dozadu....v praci som si nasla chybu vo vypocte dovolenky....ano...vsetko je mozne...su to len ludia a zmylili sa....lebo nestihaju...odvolajte sa....a poziadajte o napravu rodicovskej dohody.

leskky
25. jan 2022

No poďme teraz pokarhat asistentku 🤦 je to obyčajná chyba, stačí požiadať o opravu chyby v rozsudku. Žiadne odvolanie

diamand2326
25. jan 2022

@elly11 Nečaká Vás nič strašné. Je to len chyba, aká sa stáva. Požiadajte o opravu chyby v rozsudku, žiadne odvolanie. Nech zavolá, oni Vás navigujú.

ivicka0502
25. jan 2022

ak je vo výroku tak ako sa dohodli - je to asi chyba toho kto písal rozsudok,prvé by som volala na súd,

oli18
25. jan 2022

Nám sa to stalo 2x. Raz urobil notár, druhýkrát súd .

elly11
autor
25. jan 2022

@leskky año? Takto to staci? To si ma potešila. Ozaj, lebo my sme sa zriekli odvolania a keď som si predstavila, že mám toto absolvovať všetko ešte raz.. No moc sa mi do toho nechce

elly11
autor
25. jan 2022

@diamand2326 ex sa snaží volať celr doobedie a nikto nič nedvíha. Jejda.. Ach jaj.
Ale som rada. Potešila si ma. Ďakujem moc

oblecenie99
25. jan 2022

Treba podať návrh na opravy chyby. Pojednávania sa ináč nahrávajú, čiže sa to dá aj preveriť. Žiadne strašne vybavovačky. Asistentka sa sekla, stáva sa.

3tato
26. jan 2022

@elly11 a to si si už fúkala, jak je dobré, že už máš pokoj, čo? No nepotešilo by to ani mňa veru...ale hádam s tým nebudú veľké ťažkosti, držím palce, nech to dobre dopadne.😉

elly11
autor
26. jan 2022

@3tato bože. Ani nehovor. *bne ma.. A navyše už druhý deň tam nikto nedvíha. Napísali sme mail.. A čakáme.. Boha

leskky
26. jan 2022

@elly11 nevolajte asistentke. Volajte informačné alebo podateľňu, prípadne rovno napísať tu žiadosť a poslať

janisa31
26. jan 2022

to sa stane, človek nie je tvor neomylný, neboj sa, dá sa to bez problémov do poriadku 🙂

lucia147852
26. jan 2022

No stane sa. Pred rokmi som robila na súde asistentku a poviem ti, mala som niekedy na stole 10 spisov, ktoré boli treba expedovat do 12. Sranda to nebola. Mne sa nastatie nestalo nič takéto, ale viem že kolegyňa urobila chybu a o dosť väčšiu ako toto. Treba dať navrh na opravu chyby v rozsudku a všetko bude v poriadku

elly11
autor
31. jan 2022

@lucia147852 ahoj x prosím ta zo súdu nám prišlo ze mame napísať návrh na vydanie doplnacieho rozsudku o zmene našej rodičovskej dohody.
Na internete však žiadny takýto vzor neviem nájsť. Píšem si ho sama ale nevieš náhodou poradiť, čo ma takýto dokument obsahovať?
Je tam vo veci rozvodu a úprave práv a povinností k malpletemu, naše údaje, čo žiadame, a podpis. Co ešte? Ďakujem moc za pomoc