Ahojte.
Stalo sa vám už, že ste si prečítali rozsudok a v rodičovskej dohode je chyba ako hrom?
Je tam napísaná starostlivosť o dieťa tak ako sme to "dohodli", ale s tým, že tam normalne 2x po 24hod nie je zabezpečena starostlivosť o naše dieťa 🤦🏼♀️
Aj parný, neparny týždeň je naopak.
Akože, nemám slov. Viete, ako sa postupuje pri takomto niečom? Ex tam bude volať ale teda nechcem si predstaviť co nás čaká vybavovaciek (dúfam ze nie) 😔
Ďakujem za vaše postrehy.
No poďme teraz pokarhat asistentku 🤦 je to obyčajná chyba, stačí požiadať o opravu chyby v rozsudku. Žiadne odvolanie
@elly11 Nečaká Vás nič strašné. Je to len chyba, aká sa stáva. Požiadajte o opravu chyby v rozsudku, žiadne odvolanie. Nech zavolá, oni Vás navigujú.
ak je vo výroku tak ako sa dohodli - je to asi chyba toho kto písal rozsudok,prvé by som volala na súd,
Nám sa to stalo 2x. Raz urobil notár, druhýkrát súd .
@diamand2326 ex sa snaží volať celr doobedie a nikto nič nedvíha. Jejda.. Ach jaj.
Ale som rada. Potešila si ma. Ďakujem moc
Treba podať návrh na opravy chyby. Pojednávania sa ináč nahrávajú, čiže sa to dá aj preveriť. Žiadne strašne vybavovačky. Asistentka sa sekla, stáva sa.
to sa stane, človek nie je tvor neomylný, neboj sa, dá sa to bez problémov do poriadku 🙂
No stane sa. Pred rokmi som robila na súde asistentku a poviem ti, mala som niekedy na stole 10 spisov, ktoré boli treba expedovat do 12. Sranda to nebola. Mne sa nastatie nestalo nič takéto, ale viem že kolegyňa urobila chybu a o dosť väčšiu ako toto. Treba dať navrh na opravu chyby v rozsudku a všetko bude v poriadku
@lucia147852 ahoj x prosím ta zo súdu nám prišlo ze mame napísať návrh na vydanie doplnacieho rozsudku o zmene našej rodičovskej dohody.
Na internete však žiadny takýto vzor neviem nájsť. Píšem si ho sama ale nevieš náhodou poradiť, čo ma takýto dokument obsahovať?
Je tam vo veci rozvodu a úprave práv a povinností k malpletemu, naše údaje, čo žiadame, a podpis. Co ešte? Ďakujem moc za pomoc
@elly11 jasne ze stalo....teda nie v rozsudku....ale u notarky pri dedicskom som nasla 3 administrativne chyby..dokonca mi poslala pozvanku o rok dozadu....v praci som si nasla chybu vo vypocte dovolenky....ano...vsetko je mozne...su to len ludia a zmylili sa....lebo nestihaju...odvolajte sa....a poziadajte o napravu rodicovskej dohody.