Chcem sa opytat chcem odist od mala ale on mi nechce dat deti maju 6-4 rokov....co mam robit...keby som odisla bez nich kym vsetko nezariadim byvanie a tak asi by to nebolo dobre na sude....
@vranka19 v prvom rade treba mať súdom pridelené deti a určiť styk detí s otcom a samozrejme výživné. Šetri si peniaze bokom a vybavovať si nejaké bývanie môžeš, ale bez toho aby si mala súdom určené s kým budú deti, tak deti určite nenechávaj mužovi, lebo to použije proti tebe, že si ich opustila a ťažko budeš na súde vysvetlovať, že to bolo z tvojej strany len pre dobro detí.
presne ako si to napisala, nebude to vyzerat dobre ked teraz len tak odides, bude sa to potom tazko vysvetlovat. ako ti uz poradili treba setrit peniaze bokom, vybavovat byvanie a vsetko okolo ale nie odist bez deti ak ich chces do opatery
Určite nie počkaj na súd, všetko by sa ti poriadne skomplikovalo. Setri bokom budeš ešte potom peniažky potrebovať 🙂
Neviem, či máš možnosť ísť bývať k rodičom prechodne, dokým si všetko nevybavíš, ak áno, zober deti a chod, daj si deti zveriť do svojej opatery čo najskor a podaj žiadosť o rozvod. Chlapi sa veľmi radi vyhrážajú, že žene deti zoberú, ale je to blbosť, povačšine sa o ne ani nedokážu postarať a v podstate ich ani nechcú, len sa snažia zabrániť žene v rozvode a odchode. Na Sk vačšinou dajú deti aj tak matke, pokiaľ nie je alkoholička a pod.
no to by si si zavarila...to nie je dobrý nápad.
Ani to neskisaj ja som to urobila a celé zle ale u mna bolo viac aspektov ja som musela odísť s moje deti mi nechceli odísť odtiaľ kde boli zvyknute.deti sud prisúdil môjmu ex a po roku od rozvodu ledva deti vidím nakoľko mladšiemu bráni a nemám sa ako ani s ním stretnúť ani zavolať idem to riešiť súdnou cestou nakoľko mám neobmedzený styk a to je najhoršia hlúposť akú som urobila
A co si myslis ty?