Dobrý deň, keď chcem ísť bývať k otcovy z dôvodu, že ma mama a odčin (hlavne odčin) za všetko bijú a môj otec dá návrh na súd aby som uňho bývala bude súd rozhodovať podľa toho kde chcem bývat ja?vopred ďakujem za všetky odpovede.
@zubrienkazubrienka otcim. Nie odcin.
@zubrienkazubrienka ak si otec poda navrh, sud to bude zvazovat. Nikto ti neda odpoved, ako sud rozhodne.
@simsalabim otčim😉
@cacianka ano. Nemam na klavesnici dlzne a makcene 🤷♀️ Myslim, ze sa to dalo pochopit, ked zakladatelka napisala odcin s makcenom a ja som napisala nie odcin bez makcena. Ci?
@simsalabim v pohode ze matka decko tyra. Dolezity je pravopis 🤦🏼♀️
Nie je ok ze ta biju. Ano sud prihliada na nazor dietata. Ale ak ta matka bije, treba to riesit aj na socialke prip policii
@minutka pozri, ja som ju opravila v nespravne pouzitom slove. Lebo partner jej matky rozhodne nie je odcin. Podla mna je vhodne to vediet, hlavne, ked to chce riesit sudne.
Uved sudu dovod, preco chces ist k otcovi. Takyto vazny, padny dôvod moze byt pre sud velmi dobry argument, aby ti vyhovel
@simsalabim prosím ťa, ber to z humorom, lebo to vyznelo že opravuješ jej chyby a sama ich robíš, my netušíme tvoje ✓
Kľud, úsmev, pohoda
@cacianka keď už chceš tak veľmi opravovať @simsalabim 😃 mohla by si aj ty vedieť tú gramatiku 🤣👌inštrumentál - s kým? s čím? S humorom, nie z humorom 😉😆
@zubrienkazubrienka už je to v poriadku. Ďakujem všetkým čo ste odpovedali🙂
@zubrienkazubrienka a ako ?
@zubrienkazubrienka vek?