Chcem ísť bývať k otcovi. Zverí ma súd do jeho výchovy?

zubrienkazubrienka
22. mar 2022

Dobrý deň, keď chcem ísť bývať k otcovy z dôvodu, že ma mama a odčin (hlavne odčin) za všetko bijú a môj otec dá návrh na súd aby som uňho bývala bude súd rozhodovať podľa toho kde chcem bývat ja?vopred ďakujem za všetky odpovede.

diamond007
22. mar 2022
simsalabim
22. mar 2022

@zubrienkazubrienka otcim. Nie odcin.

makova333
22. mar 2022

@zubrienkazubrienka ak si otec poda navrh, sud to bude zvazovat. Nikto ti neda odpoved, ako sud rozhodne.

cacianka
22. mar 2022

@simsalabim otčim😉

simsalabim
22. mar 2022

@cacianka ano. Nemam na klavesnici dlzne a makcene 🤷‍♀️ Myslim, ze sa to dalo pochopit, ked zakladatelka napisala odcin s makcenom a ja som napisala nie odcin bez makcena. Ci?

minutka
22. mar 2022

@simsalabim v pohode ze matka decko tyra. Dolezity je pravopis 🤦🏼‍♀️

Nie je ok ze ta biju. Ano sud prihliada na nazor dietata. Ale ak ta matka bije, treba to riesit aj na socialke prip policii

simsalabim
22. mar 2022

@minutka pozri, ja som ju opravila v nespravne pouzitom slove. Lebo partner jej matky rozhodne nie je odcin. Podla mna je vhodne to vediet, hlavne, ked to chce riesit sudne.

evkamotka
22. mar 2022

Uved sudu dovod, preco chces ist k otcovi. Takyto vazny, padny dôvod moze byt pre sud velmi dobry argument, aby ti vyhovel

cacianka
23. mar 2022

@simsalabim prosím ťa, ber to z humorom, lebo to vyznelo že opravuješ jej chyby a sama ich robíš, my netušíme tvoje ✓
Kľud, úsmev, pohoda

tiumen
23. mar 2022

@cacianka keď už chceš tak veľmi opravovať @simsalabim 😃 mohla by si aj ty vedieť tú gramatiku 🤣👌inštrumentál - s kým? s čím? S humorom, nie z humorom 😉😆

zubrienkazubrienka
autor
19. jún 2022

@zubrienkazubrienka už je to v poriadku. Ďakujem všetkým čo ste odpovedali🙂

cacianka
19. jún 2022