Dobrý večer, nestretli ste sa niektorá s tým, podala som žiadosť o starostlivosť o dieťa a už prebehla rodičovská dohoda na súde ale čaká nás ešte súd, ex si niekoho našiel a ona mi vypisovala tak som podala návrh ale predtým sme žili usporiadany život, moja otázka znie dá sa ešte zrušiť ten súd že maly bude v mojej starostlivosti, lebo som zistila že som ešte s ex tehotna a chce sa ku tomu postaviť tak ako sa má
Takže sa už nechceš rozvádzať ale vrátiť sa k sebe a skúsiť to znova? Ci mi to len nemysli dnes už... Ak áno, nevidím problém v tom zrušení súdu.
Skus to napísať ešte raz tak, aby sme to pochopili aj v neskorších večerných hodinách
Tak, tomuto nerozumiem,...ona mi vypisovala, tak som podala navrh.Tak on mal uz druhu, ked este s tebou spaval, a ty si o tom nevedela,ze ti zahyna s druhou,? A preto navrh chces stiahnut, ? Samozrejme ,ked je to jeho dieta ,tak stiahni navrh,na rozvod, lebo v tomto stave ty tehotna,by to bolo velmi komplikovane,a sud a aj manzel,by ani nemuseli verit ci dieta jeho.Vsetko ries az po porode
Vždy sa dá návrh vziat späť.