Čaká nás súd

22. okt 2024

Dobrý večer, nestretli ste sa niektorá s tým, podala som žiadosť o starostlivosť o dieťa a už prebehla rodičovská dohoda na súde ale čaká nás ešte súd, ex si niekoho našiel a ona mi vypisovala tak som podala návrh ale predtým sme žili usporiadany život, moja otázka znie dá sa ešte zrušiť ten súd že maly bude v mojej starostlivosti, lebo som zistila že som ešte s ex tehotna a chce sa ku tomu postaviť tak ako sa má

pribinak
22. okt 2024

Vždy sa dá návrh vziat späť.

svetlonos
22. okt 2024

Takže sa už nechceš rozvádzať ale vrátiť sa k sebe a skúsiť to znova? Ci mi to len nemysli dnes už... Ak áno, nevidím problém v tom zrušení súdu.

simona20201309
22. okt 2024

Skus to napísať ešte raz tak, aby sme to pochopili aj v neskorších večerných hodinách

vorkola
22. okt 2024

Tak, tomuto nerozumiem,...ona mi vypisovala, tak som podala navrh.Tak on mal uz druhu, ked este s tebou spaval, a ty si o tom nevedela,ze ti zahyna s druhou,? A preto navrh chces stiahnut, ? Samozrejme ,ked je to jeho dieta ,tak stiahni navrh,na rozvod, lebo v tomto stave ty tehotna,by to bolo velmi komplikovane,a sud a aj manzel,by ani nemuseli verit ci dieta jeho.Vsetko ries az po porode