Bývanie pred rozvodom

janeri151
3. okt 2016

Ahojte.Chcem sa spýtať ako ste vyriešili bývanie pred rozvodom?Ja som podala o rozvod ale bývame v sociálnom byte.Manžel má ísť kam bývať _ku svojim rodičom,.Veľa krát som ho žiadalo aby odišiel aby deti nemuseli počúvať hádky a ako si nadávame ale on ma len vysmeje.Jemu vyhovuje že ide zaako volá svoje kurvy ,,babenkami,,užije si snimi a doma má o všetko postarané.O deti sa vôbec nestará.Ked som v práci tak stále volajú mne a on je pritom doma lenže jeho to nezaujíma.Neviem ale starosta mi asi nepomôže i ked byt je obecný ale je písaný aj na manžela.Myslím si že keby sa odsťahoval ešte pred rozvodom bola by situácia ľahšie zvládnuteľná pre mňa aj pre deti.

timea7
3. okt 2016

@janeri151 určite deťom toto ovzdušie neprospieva, ale hádať sa nebudete, ak sa do hádky nedáš vtiahnuť. Viem, že je to ťažké, ale dá sa to, kvôli deťom určite. Kde plánuješ ísť po rozvode s deťmi?

katarinapekna
3. okt 2016

@janeri151 keďže ste pred rozvodom,tak by tie hádky už mali byť pomaly vyčerpané,prečo sa s ním hadas? Veď si sa už rozhodla,tak si ži svoj život a jeho si nevsimaj,nech si robi co chce a s kým chce a nech sa o seba stara sám,hoci v jednom byte,dá sa to,len si treba upratať v hlave. Jednoducho ho len toleruj ako spolubyvajuceho a hotovo, koniec koncov dá sa z toho vyťažiť financne. Nemusíš náklady na bývanie platiť sama.

janeri151
autor
3. okt 2016

No mňa vytáča to že je s nami doma celý čas na počítači a keď som v práci a on má na deti dávať pozor tak ich ignoruje a deti mi volajú do práce keď niečo potrebujú a tie, má hnevá že od svojich k....sa vracia domov akoby nič a ja musím všetko riešiť sama

timea7
3. okt 2016

@janeri151 jeho správanie nezmeníš, darmo nadávaš, ako otca si ho svojím deťom vybrala sama, kam plánuješ ísť s deťmi po rozvode?

stardust
3. okt 2016

tak sa odstahuj ty a je po probleme 😉