Dobrý chcem sa spýtať riešime pre syna pomôcky a strojček není to dosť lacná záležitosť tak som kontaktovala bývalého muža aby teda poslala polivicu a uhradil časť nákladov včera mi volal že mu chce poslať 500e. Ale cez výživné mi to nemôže poslať ale povedal že to potrebuje do Bánky a potrebuje rodné číslo syna ako vlastne to chce poslať keď do výživného to nemôže poslať že to Bánky potrebuje ináč poslať nechápem keď nemá ani moje číslo účtu. Či to dajaký špeciálny šek potrebuje.
@deana100 no a normálne výživné ti ako posiela? tak úplne rovnako môže poslať aj príspevok na strojček, akurát dá do poznámky, že je to na strojček
alebo mu daj číslo účtu a nech pošle tam a tiež dá do poznámky "strojček" alebo teda ako variabilný symbol dá rodné číslo syna
Chápem, že to nechce posielať spolu s výživným, aby časom nedošlo k nejakému nedorozumeniu
Ved mu daj cislo uctu a do poznamky "na strojcek dietata XY"...taketo prispevky na nakladne veci su bezne, ci strojcek, drahy skolsky vylet, vodicak neskor...
@deana100 na čo potrebuje rodné číslo?
Pošli mu hlavne číslo účtu, rodné číslo syna by ako otec mal vedieť, aj keď ho v tomto prípade nepotrebuje - jedine, že by ho chcel dať ako variabilný symbol, ak máte viac detí aby bolo jasné, ktorému prispel. Do správy pre prijímateľa môže napísať za čo platba je.
Je normálne, že ti pošle peniaze na účet, v prípade potreby má doklad, že naozaj prispel.