Bývalý partner je v podmienke a porušuje zákaz priblíženia

29. jún 2022

Mám problém z bývalým čo je v podmienke a má zákaz približnia a porušuje to.. ako to riešiť ... Keď pôjdem na políciu zavrú ho alebo ako to riešiť 😔😔 fakt som unavena z neho už... 😔 A deti ho už ani nechcú vidieť 😔😔😓

pribinak
29. jún 2022

Normálne chod na políciu, čo sa s ním trápiš

autor
29. jún 2022

@pribinak to je to že nemám ani silu ani chuť žiť keď toto robí 😔

pribinak
29. jún 2022

Tak čím skôr to rieš! Nech ti neotravuje život

autor
29. jún 2022

@pribinak a nevieš ako sa to bude riešiť ja nemám čas behať po súdoch potom 😔 proste nech si ho zoberú

pribinak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
29. jún 2022

Neviem. Ale je tu právnicka skupina. Skús tam napísať, alebo napr @draik
Držím palce

autor
29. jún 2022

@pribinak ďakujem napíšem mu 🙏

mondolina
29. jún 2022

nemusíš ísť na súd, privoláš hliadku, spíšu s tebou výpoveď, svedkov, a potom vypočujú jeho.

dilino
29. jún 2022

presne tak ako pišu ostatne ked je v podmienky a ma zákaz približenia tak ak za tebou pôjde a nemá náramok tak ho treba zahlasiť.Ak by mal náramok a približi sa hned ho berie policia ktora ho lokalizuje a ked pride policia ktora je najbližšie to je mestska kriminalna alebo štátna TY ho hned beru a ide do väzby.

dilino
29. jún 2022

na žiaden súd nepôjdeš oni ho vezmu a pokračuje v treste lebo máril vykon úradného rozhodnutia.Porušil podmienku.Ak je v podmienke čokoľvek urobi ide nazad .Rieš to skôr než tebe a deťom niečo narobi.A nie že nemáš silu toto vyriešiť musiš pre svoju bezpečnosť a bezpečnosť tvojich deti.

nic0le
29. jún 2022

Ak je v podmienke, stačí nejaký kix a ho vezmú.
Takže kľudne volaj hliadku.

autor
29. jún 2022

@dilino takže teoretický mi stačí aj zavolať na políciu?

nic0le
29. jún 2022

Volaj, no ja si myslím že keď postrehne ako voláš hliadku zdrhne.

autor
29. jún 2022

@nic0le keď pri ňom je to tak že neviem kedy príde a nechcem deti trepať po policajtoch 😔

liloastitch
29. jún 2022

A nemá svojho kurátora? Mňa prenasledoval jeden chlap, po prepustení z liečenia dostal podmienku a zákaz priblíženia, keď ho porušil skontaktovala som jeho kurátora a ten to doriešil. Išiel do väzenia.

tosomja
29. jún 2022

Keď budeš vidieť že sa blíži, volaj hliadku, on o Tom vedieť nemusí.

autor
29. jún 2022

@liloastitch viem iba ako sa volá jeho probacny dohľad

liloastitch
29. jún 2022

Na nete nájdeš číslo určite, treba sa mu ozvať. Mne sa ozval sám, že ak sa niečo bude diať, mám ho kontaktovať.

autor
29. jún 2022

@liloastitch mne sa ani neozval ani nič jediné čo mám je rozsudok zo súdu a meno probacneho 🤷

liloastitch
29. jún 2022

To nevadí, podľa mena si vyhľadaj kontakt a zavolaj mu.

autor
29. jún 2022

@liloastitch ďakujem ❤️

dilino
29. jún 2022

áno alebo ho ohlasiť.Vezmu ho hned oni s nim nebudu nič riešiť žiadne výhovorky mu nepomôžu.Vola sa to že maril výkon úradného rozhodnutia.

autor
1. júl 2022

@dilino akurát dneska som písala probacnemu keďže telefón je nedostupný dúfam že to bude rýchle 😔

dilino
2. júl 2022

tak dobre si urobila napiš potom čo a ako dalej.

autor
2. júl 2022

@dilino vieš čo som neskutočne nasratá policajti jediné čo povedali mu že má odísť z bytu nič iné 😔😔

dilino
3. júl 2022

čo to vážne prečo ved postup policie bol zlý treba náhlasiť na štátnu policiu ONI zaznám urobiť musia.ON je v sučastnosti v podmienke.

hildicapupu
3. júl 2022

no tak ja by som sa s nim nekaslala a pekne by som ho nahlasila, kedze je v podmienke, budu sa tym musiet proste zaoberat a ono moze dopadnut velmi zle. nenechaj sa manipulovat a pekne ho nahlas

autor
3. júl 2022

@hildicapupu zajtra idem volať probecnemu už som mu písala aj email a ráno hneď o 7 mu budem volať lebo aj keď mu kázali odísť tak aj tak príde lebo nemá ísť kam rodičia ho nechcú a ja už tiež nie a máme taký zámok že z vnútra sa nedajú dať kľúče 😔😔