A je nanho podane trestne oznamenie lenze policia pre mna uz viac urobit nemoze...Byvaly mi dlzi vyzivne za 4mesiace.Existuje nejake nahradne vyzivne od statu?na koho sa obratit?ak viete zienky prosim poradte..som zufala s celej situacie☹.Vopred dakujem za info...
u exekutora to potrva 3 mesiace kym zisti jeho majetkove pomery, ak nic nema a nevie zaplatit az potom prichadza nahradne vyzivne,dovtedy uz aj sud prebehne ked si ho udala, ja sa s tym trapim uz 3 roky
http://www.aktuality.sk/clanok/158155/za-neplat...
treba tlacit, paky su, nie vzdy sa podari...ale ...
Ja mam ten isty problem ale sme v rozvodovom konani, moj pomaly ex neplati od augusta minuleho roka, podla som ziadost o nahradne vyzivne na cas pred rozvodom a potom sa pise ziadost na cas po rozvode, 11.3 mame pojednavanie tak dufam ze mi ho schvalia potom zacnem konat a teraz viem ako na to. Kazdej prajem pevne nervy pri vybavovani a cakani 😉
kedze mas uz trestne oznamenie,teraz najdi exekutora,ktory bude za teba vymahat vyzivne a potom chod na UPSVAR a vypises ziadost o nahr.vyzivne,....potrebujes aj rozsudok sudu,potvrdenie z policie a aj exekutora