Ahojte, chcem sa len spýtať tu ak niekto bude vedieť poradiť predtým ako pôjdem na socialku, keď mi bývalý pravidelne neplatí ale mešká s výživným a posiela na druhý alebo až na tretí mesiac všetko dokopy môžem to nejako riešiť aby som dostávala peniaze načas?
smer exekutor a pravidelne zražky zo mzdy bude mat.
jasne, ze ti nepomoze nik iny ako exekutor. myslim si, ze aj nieco vyriesis, takychto typkov vacsinou nemaju radi🙂
@mamina123321 a vies dovod? Neda sa s nim komunikovat?
@ukulela stále ma len výhovorky že nemá. Potom stále sľubuje že pošle ale nič z toho.
Táto problematika je aj tu na koni riešená 378x, stačí pohľadať a čítať príspevky, kde je to už dopodrobna rozpísané . Pochop, že stále to sem opakovane písať, už veľa ľudí nebavi
@cacianka nikto ti nekázal reagovať. Tým čo to nevadí mi dali radu a keď to niekomu vadí nech nečíta a neodpovedá 🙂 pekný deň
@mamina123321 prečo nana vyskakuješ ? Poradila a napísala som ti slušne. Určite by si sa dočítala viac ako tu strohu vetu . Ale tvoj problém, ja zmeskane výživné riešiť nemusím
@mamina123321 lebo to,ak ma nepravidelny prijem, moze mat realny problem. Ale ak tam vidis umysel, ries exekutora.
@mamina123321 cez exekútora