Ahojte, prosím o radu. Ako to je keď mi ex dlží na vyzivnom dosť veľa peňazí, ma podmienku a za rok cca mame súd kvôli tomu ci to vyplatil. Moja otázka je ci stačí na súde povedat ano vyplatil mi všetko alebo treba aj o tom doklad pretože raz mi dá na ruku raz mi posle na účet a podobne. Ako mame zdokladovat keď mi dá peniaze do ruky. Dakujem za odpovede
Velka chyba že berieš od neho peniaze na ruku. Buď nech ti dá na účet, alebo sekom.
Toto je podľa mna chyba.
Mojej kolegyni nosil peniaze osobne a dal jej to podpísať do svojho "denníka", že ich prevzala.
Potom môže tvrdiť, že dal do ruky, aj keď reálne žiadne nedal, pre dobro vás oboch dávať cez poštovú poukážku alebo na účet, nech to máte zdokladovane, ušetríte si komplikácie....
No ja si to zapisujem ale neviem ci to len bude takto stačiť keď iba poviem ze mi ti vyplatil
Ďakujem
kvôli tomu súd? Lebo mne ex tiež dlhoval, splácal asi 5 rokov a žiaden súd nebol resp. nikoho to nezaujímalo.... Musela som si dať pozor na to sama. Mne vždy posielal šekom...
@deti95060810 ano lebo mal podmienku na 30 mesiacov a estw cca rok vychádza a potom. Bude súd ci to vlastne teda vyplatil alebo nie
@dididudu Tebe to moze byt jedno, sudu bude stacit, ze ty vyhlasis, ze vsetko uhradil. Nic nemusis dokladovat. Prave naopak, on riskuje, ak by si ty poprela, ze ti nic neuhradil. Ale to by si hadam neurobila, aby si ho poslala do vykonu trestu. Ostatne komentare su blbost, co ti pisu. Staci len tvoje vyhlasenie ako poskodenej.
@deti95060810 On bol odsudeny za zanedbanie povinnej vyzivy. Tvoj zrejme nie. Preto to nikoho nezaujimalo.
@natalienka12 ďakujem za radu
@dididudu má Ti posielať tak, aby mal doklad