Bloky ohľadom mlieka, obrúskov a liekov na súd

mariankamaruska
19. okt 2015

Ahojte baby.
Presne dnes som mala súd ohľadom výživného a sudca odo mňa tak isto žiada bločky za úhradu nutrilonu, vlhčených obrúskov, liekov, vitamínov, plienok a všetkého ostatného čo je spojené s vynaloženymi nákladmi na moju dcérku.
Tiež si neviem predstaviť kde tieto bločky zoženiem a to ich potrebujem dokladovať do konca tohoto týždňa.
Preto vás chcem poprosíť poradiť ale najlepšia by mi bola pomoc s bločkami za obdobie od marca 2015.
Vopred ďakujem.
Maruška

tiwyna
20. okt 2015

dost si odvazna, pokial je toto naozaj tvoja fotka, tak sa prave dopustas trestneho cinu podvodu. Keby toto ukazal tvoj ex na sude, asi by si velmi nepochodila.

sisaha
20. okt 2015

@mariankamaruska odo mna nikdy sudkyna neziadala bloky. Stacil jej prehlad v excelovskej tabulke. Vytlac mu cenu mlieka z internetu, dones potvrdenie detskej lekarky, ze dieta pije nutrilon, ceny plienok si hadam tiez vie zistit. ak si platila v obchode, v lekarni kartou - malou by to takisto postacovat.

mariankamaruska
autor
20. okt 2015

Prepáčte pani tiwyna neviem čo je na tom odvážne, ja som obyčajná slobodná mamina s malou dcérkou kde mi otec mojej dcérky neprispieva na výchovu a výživné ani 1 centom.
odkiaľ som ja mala vedieť že sudca bude chcieť odo mňa vydokladovať stravu, ošatenie a všetko čo je spojené so starostlivosťou o moju dcérku konkrétne na bločkoch.
Nepostačujú mi ani výpisy z účtu kde je zrateľné že ak som platila v lekárni tak som tam asi nenakupovala topánky... mám pocit skôr že je sudca zaujatý, lebo mu nepostačuje ani excel tabuľka s vyčíslením nákladov 😒 😖 🤐 😠 ☹
Neviem kto si odkladá bločky, ale ja to žiaľ nie som a teraz vidím že je to na moju škodu.
No nič idem hľadať pomoc ďalej.
Ďakujem za pomoc a rady

sisaha
20. okt 2015

@mariankamaruska ked je zaujaty, chod tam s pravnikom. By som ho chcela vidiet hrdinu, ze mu nie je dobry vypis z lekarne. Aky lepsi blok si predstvuje, ak nie vypis k uctu jeho majitela?

mariankamaruska
autor
20. okt 2015

Hmmmmm ja právničku mám a tá vraví že jej sa vidí skôr neutrálny ale že je to chlap a tak možno pridržiava môjmu ex.... ☹ ☹ ☹ ☹
Neviem si s tým rady ☹ ☹ ☹ ☹

ukulela
20. okt 2015

@mariankamaruska s tou fotkou je to pravda - ak to najde tvoj ex, moze to sudcovi ukazat a tvrdt, ze si nadsadzujes naklady na dieta a on ti blocky neuzna ... foto a udaje uz aj zmaz.
toto je len na poradu s pravnickou ... neviem, od kedy sa taha sud, ale tak nech argumentuje, ze bloky neodkladas, no zacnes odkladat teraz a podla toho uvidi ... aj ked alimenty ti asi chybaju :(

mariankamaruska
autor
20. okt 2015

@ukulela dakujem

sofiatv
11. apr 2017

Ja som slobodna mamička tiež zbieram blocky ale počase z blednu

ukulela
11. apr 2017

@sofiatv ak mas moznost, prefocuj si ich /odfot do mobilu. ak ich teda zbiueras kvoli sudu a alimentom ...