Ahojte baby.
Presne dnes som mala súd ohľadom výživného a sudca odo mňa tak isto žiada bločky za úhradu nutrilonu, vlhčených obrúskov, liekov, vitamínov, plienok a všetkého ostatného čo je spojené s vynaloženymi nákladmi na moju dcérku.
Tiež si neviem predstaviť kde tieto bločky zoženiem a to ich potrebujem dokladovať do konca tohoto týždňa.
Preto vás chcem poprosíť poradiť ale najlepšia by mi bola pomoc s bločkami za obdobie od marca 2015.
Vopred ďakujem.
Maruška
@mariankamaruska odo mna nikdy sudkyna neziadala bloky. Stacil jej prehlad v excelovskej tabulke. Vytlac mu cenu mlieka z internetu, dones potvrdenie detskej lekarky, ze dieta pije nutrilon, ceny plienok si hadam tiez vie zistit. ak si platila v obchode, v lekarni kartou - malou by to takisto postacovat.
Prepáčte pani tiwyna neviem čo je na tom odvážne, ja som obyčajná slobodná mamina s malou dcérkou kde mi otec mojej dcérky neprispieva na výchovu a výživné ani 1 centom.
odkiaľ som ja mala vedieť že sudca bude chcieť odo mňa vydokladovať stravu, ošatenie a všetko čo je spojené so starostlivosťou o moju dcérku konkrétne na bločkoch.
Nepostačujú mi ani výpisy z účtu kde je zrateľné že ak som platila v lekárni tak som tam asi nenakupovala topánky... mám pocit skôr že je sudca zaujatý, lebo mu nepostačuje ani excel tabuľka s vyčíslením nákladov 😒 😖 🤐 😠 ☹
Neviem kto si odkladá bločky, ale ja to žiaľ nie som a teraz vidím že je to na moju škodu.
No nič idem hľadať pomoc ďalej.
Ďakujem za pomoc a rady
@mariankamaruska ked je zaujaty, chod tam s pravnikom. By som ho chcela vidiet hrdinu, ze mu nie je dobry vypis z lekarne. Aky lepsi blok si predstvuje, ak nie vypis k uctu jeho majitela?
Hmmmmm ja právničku mám a tá vraví že jej sa vidí skôr neutrálny ale že je to chlap a tak možno pridržiava môjmu ex.... ☹ ☹ ☹ ☹
Neviem si s tým rady ☹ ☹ ☹ ☹
@mariankamaruska s tou fotkou je to pravda - ak to najde tvoj ex, moze to sudcovi ukazat a tvrdt, ze si nadsadzujes naklady na dieta a on ti blocky neuzna ... foto a udaje uz aj zmaz.
toto je len na poradu s pravnickou ... neviem, od kedy sa taha sud, ale tak nech argumentuje, ze bloky neodkladas, no zacnes odkladat teraz a podla toho uvidi ... aj ked alimenty ti asi chybaju :(
@ukulela dakujem
Ja som slobodna mamička tiež zbieram blocky ale počase z blednu
dost si odvazna, pokial je toto naozaj tvoja fotka, tak sa prave dopustas trestneho cinu podvodu. Keby toto ukazal tvoj ex na sude, asi by si velmi nepochodila.