Ako zvládnuť rozchod?

13. nov 2023

Mám za sebou 2 ročný vztah s priateľom, žijeme spolu rok aj pól z toho. Z istého hľadiska, sme mali pekný vztah. Výlety, trávili sme spolu čas, koníčky.. avšak za celý čas sa nám nepodarilo naučiť sa fungovať spolu normálne. On má problém komunikovať ak je nejaký problém, dokáže sa správať veľmi arogantne, povýšenecky, robí až naprieky, dáva škaredé poznámky.
Stále mi tvrdil že sa zmení, ale vieme že sme všetci nejakí a nie je to len tak, meniť sa.

V jeden deň po jeho ďalšom vyleve voči mne som dospela k názoru že toto celé je už len stratou času a chcem rozchod.

Ale bojím sa.. bojím sa aké to bude bez neho, vstávať, zaspávať, žiť, všetky tie bežne aktivity ktoré sme spolu robili zrazu nebudú.. stále mám voči nemu city a neviem ako si s tým poradiť ..

dzulli1980
13. nov 2023

Neber to tak tragicky, veď nie je jediný na svete, či? ... nezmení sa ... komunikácia je vo vzťahu základ, pokiaľ nefunguje, z úplne banálnych vecí budú len a len problémy a Ty sa budeš zbytočne oberať o energiu.

egonsk
13. nov 2023

No istotne ti bude chybat objatie, sex, obcasne frflanie, po jedle prdenie a po pive grganie, ale neboj, ty to zvladnes tak ako to zvladne kazda, ked sa rozhodne opustit ten nespravny vztah. Zivot sa nekonci na jednom neuspechu, zivot je dlhsi ako ten den D.
Niektore zeny dokonca dospeju k poznaniu, ze ked maju chut na sunku, nemusia si chovat cele prasa ;) Len to tiez nie je zrovna dobre, takze dufam, ze k tomu az nedospejes, bola by to skoda.

cookie29
13. nov 2023

no on sa zmeni, ale bohuzial vacsinou k horsiemu... tak to funguje. A ano verim, ze sa bojis zrazu byt na vsetko sama. Ale uvidis, ma to aj pekne stranky, nemusis sa nikomu prisposobovat a ked sa das trosku do poriadku, mozno stretnes niekoho, kto si Ta bude vazit

kristinapetronela
13. nov 2023

Tak už je to zle teraz .chces taký príklad pre svoje dieťa ? Alebo staci že ty v tom budeš žiť .normálny človek také veci nerobí

mk22
13. nov 2023

Ženy sa rozchádzajú po 20r riešia majetok, delenie.. Deti..
Nehovorím ze 2r sú nič.. Ale ver, že ťa čaká lepšie, krajšie.. Ty nemusíš pocuvat výlevy na seba.. Ty môžeš mať niekoho kto si ta bude vážiť, bude rad ze ta ma.
Neboj, za polroka sa budeš na seba hnevať, na čo si vlastne čakala.. Držím palce.

stanulienkat
13. nov 2023

Ste spolu iba 2 roky. To das. S takym blbom si nenic zdravie. Este ste mali byt top zamilovani.

autor
13. nov 2023

Ďakujem vám 🥺 viem že to tak bude lepšie preto som dospela k rozhodnutiu. Len tam stále sú city a bojím sa tej bolesti..

pjosa
13. nov 2023

Ako rozchod bolieť bude... niekomu to dlho trvá, niekomu chvíľku. Ale všetko prejde, na toto treba čas ak ten rozchod nastane.

svetlovlaska37
7. dec 2023

Poznam to .po dvoch rokoch sme sa v júli rozisli..snazila som sa ako som vedela .ale on bol egoista..on nevie nikoho lubit .asi ani sam seba..vkastne ma vyhodil z domu lebo som sa mu postavila..a to nezniesol .este sim mu davala sancu ale znova ma sklamal...a len aby nebol sam zavesil si na krk zenu s dvomi malymi detmi .za nas bojovat nemienil..nemal snahu sa zmenit a zachranit nas vztah .lahsie mu bolo si na krk zavesit inu..aj mna to boli..neviem ci estw niekoho budem lubit