ahojte, mam taku otazku moj priatel sa rozvadza uz treti rok , teraz cakame babatko a im vytycili az dalsi etermin pojednavania na 21.10. da sa nejako urychlit tento termin aby to bolo skor? pomoze nieco? dakujem
tak vadilo mi to aj doteraz ale tak chceli sme stihnut este svadbu, a v maji vytycili pojednavanie az na oktober.. no ona robi problemy kvoli ich synovi ... myslela som si ze ked posleme ziadost o urychlenie ze som tehotna ze to pomoze ale prdlajs
@barbie891 Ak upravujú zároveň aj styk s ich synom, môžete požiadať o urýchlenie konania v záujme maloletého dieťaťa. To že ty si tehotná nikoho nezaujíma, ale ich dieťa by mohlo byť pre súd podstatné 🙂
no tak to je super toto sudnictvo na slovensku to je otrasne...
Su justičné prázdniny, urýchliť? asi ani nijako
no ved to ze mohlo by to byt aj horsie ale dojde mi to divne ked sa predkladal aj papier o tom ze som tehotna ze vraj v takych priapdoch urychluju a oni nic :/
@barbie891 tak to nefunguje. ak by bola tehotna jeho (este) manzelka s inym muzom, a chceli by sa vziat, aby sa vyhli tomu, ze exmanzel (tvoj priatel) bude zapisanym otcom dietata, to este niektori zohladnuju (i ked tiez nemusia)..ale ak si tehotna ty, na otcovstvo vasho dietata rozvod nijaky vplyv mat nebude (myslim tym, ze tvoj priatel bude zapisanym aj biologickym otcom, takze tam rozpor nevznikne). vziat sa mozete kedykolvek, aj po narodeni dietata.
kasli na to, nevyriesis to nijako a iba sa rozculis. bohuzial sudy a urady maju casu dost..to len obcan sa musi nahanat kvoli lehotam a kadejakym terminom 😝
no ved to presne ze ked oni nieco chcu musi sa vsetko dodrzat ale ked chceme my nieco tak musis cakat :/
@barbie891 ty to neurýchliš nijak 😒 prečo ti to tak veľmí prekáža, ak ti to doteraz nevadilo? ...manželka sa nechce rozviesť?