Byvala mojho manzela podala ziadost o zvysenie vyzivneho, do manzelovho vyjadrenia sme zahrnuli aj to ze by chcel upravit styk s maloletym, nakolko jeho byvala vzdy ked si ho pyta, tak ma nejaku vyhovorku preco nie. Sudkyna odrocila jednanie a odporucila sedenie u psychologa. Byvala nahuckala maleho proti manzelovi a ten zacal revat ze preco mu to spravil a preco ho chce trapit. Tak nakoniec manzel povolil a chce stiahnut tuto ziadost u upravu styku. Neviete ako na to? Manzel volal na sud a tam mu povedali ze ma napisat papier ze sa dohodli a ze to chce stiahnut. Ale my chceme stiahnut len upravu nie aj to ze zamietame zvysenie.
@anatalia77 a musi to aj ona podpisat? Alebo staci ak podpise manzel
@milabara neviem čo by mala podpisovať.Ak som pochopila,tak sa vlastne tvoj manžel len vyjadril k jej požiadavke na zvýšenie výživného,a pridal tam požiadavku na úpravu styku.
žiadosť podával on-na úpravu styku-tak to bude stahovať on,a ona to nemusí podpisovať.Proste prinajhoršom na pojednávaní povie,že časť o úprave styku s maloletým berie spat,lebo sa trebárs dohodli,nepotrebujú to upravovať....exka sa pridá a nebude sa ani pojednávať o tejto veci.
Výživné sa prejedná,to je bez debaty.
Ak to spatvzatie návrhu úpravy styku podá písomne,tak to podpíše len on.Nech samozrejme nezabudne na ten papier napísať aj spisovú značku ktorá Vám bola pridelená,aby bolo jasné k čomu sa vyjadruje.
@anatalia77 dakujem. Zajtra to nejako zosmolym adam dokopy.
@milabara skúste to napísať tak,že beriete spat návrh na úpravu styku s maloletým..čo znamená,že sa nebude prejednávať táto časť,ale len to zvýšenie alimentov.Prípadne ak chcete,tak to manžel može priamo predniesť na pojednávaní,že berie spať jeho návrh na úpravu styku.Sudkyna to aj nadiktuje do zápisnice.