Ahojte baby. Tie čo ste sa rozišli s partnerom a mali ste dieťa ako ste sa dohodli ohľadom stretávania sa. Malý nemá ešte 3 roky. To bude mať v septembri. Samozrejme chcem aby to išlo súdom ale ešte predtým ako ste to mali dohodnuté s partnermi. A ako vám to potom určil súd.
Moja dcera ma uz 9 rokov. Ale spisali sme dohodu, neobmedzeny styk. Ak je moznost, ide k otcovi, dovolenky si planujeme, resp.dohadujeme, kto kedy kde ide a prisposobujeme sa. Vianoce a prazdniny nastriedacku.
Priatel ma zase presne urcene, parny vikend, neparnu sttedu a pocas vianoc su u matky, od 27.-30.12. su u nas. S nou sa neda dohodnut. Musi to byt presne na sekundu.
Hlavne pozerajte na dieta, ma dvoch rodicov. Je dobre to mat na papieri, do buducnosti, ale pokial je mozne, treba vyjst v ustrety a potrebam dietata. 😉
Baby ja nechcem malého oberat o otca. Aj tak pracuje na turnusy. Čiže malý si ho moc neužije. Ale ide o to, že keď je doma(zatiaľ bývame spolu) tak kazdy večer popíja pivo a aj tvrdý alkohol. Niekedy už príde načaty domov a vtedy je strašné nervny a hlavne na malého. Všetko mu vadí, že skáče, že beha, že je no proste všetko.
@janynyna ked robi na turnusy a ked vies ze sa nepostara, lebo da prednost alkoholu, tak daj na parny a neparny vikend, ked bude doma a bude mat sudom urceny cas, bude s nim, ked bude v praci a bude chciet nahradny termin, podmien mu ho tym, ze nebude mat v sebe alkohol. Mozno ho naucis "poslusnosti". No podla mna, je len male percento otcov, ktory budu dlhodobo bojovat o priazen deti. Vo vacsine im vyhovuje, ze sa nemusia starat. 🙄
@janynyna a myslis si, ze bude mat nejaky enormny zaujem brat si dieta na vikend?
@elizabet173 myslím si, že áno. On ma brata ktorý s ním manipuluje takže on sa bude riadiť ním. Len mi je ľúto, že dá prednosť bratovi pred nami. Aj minule bol s nim vonku ( malý ma teraz mama o do ie) cize chcel ísť malý domov za mnou. Priateľ prišiel domov s tým, že to môže j... ť chodiť s nim takto vonku,ze nemá na neho nervy.
Baby ale nemyslite si, že nechcem aby sa s bratom stretával ved sú súrodenci. Ale ide mi len o to, že on nemá žiaden názor až keď niečo povie brat tak to tak aj musí byť. Napr.aj teraz je už druhý týždeň v práci a ešte nenapísal ani to aby sa opýtal na malého.
nedohodli sme sa nikdy.... až súd určil. ale za mojej prítomnosti. syn bol maličký. odmietla som, nebudem sa stretávať s blbcom....pre syna bol asi 3 krát a viac sa nikdy neozval...
@janynyna ono súdne pri trojročnom mu dajú stretávanie každý druhý víkend a ak nepreukážeš že je alkoholik tak bez prítomnosti matky.....3ročné deti už chodia do škôlky čiže sú schopné byť bez mamy......najlepšie je vždy sa dohodnúť, takže kludne by som sa s ním dohoda nech si ho vezme a ak by večer plakal nech ho prinesie domov a príde si pre neho zase ráno....
@janynyna ja som mala starsie dieta, no my sme sa dohodli na neobmedzenom styku, na sufe sme to ani neriesili. Ale dalo sa to preto, ze sme nebyvali od seba daleko. Pri trojrocnom je asi lepsie to mat na papieri, ak nedoverujes jeho otcovi, ze dohodu dodrzi