Mám už takmer rok po rozvode, znovu som sa vydala auž sme sa presťahovali do iného mesta. Mám dcéru,ktorá tačala chodiť do školy. S bývalým vychodíme dobre, rozvod bol pre nezhodu vnázoroch atď. S peniazmi sme sa rozdelili na polovicu, ale je tu ešte staršie auto, nábytok, koberce, ktoré sme kúpili počas manželstva. Dary od príbuzných si nechalkaždý od svojich. Auto, nábytok má bývalýmanžel, ako sa dohodnúť na vysporiadaní, keď nechceme platiť žiadne poplatky. Ako by to išlo bez znalca. Nechceme ani jeden viac ani menej.
@salima66 ak si vychadzate dobre, kde je problem?...ste vedeli,kolko ste za co platili, ako dlho ste to mali...dohoda je dohoda predsa...jeden to,druhy to, vykompenzovat jedno druhym,ked treba,...
Poplatky za znalca budu vyssie ako cena dajakych kobercov, dohodnite sa normalne ako ludia
spiste co vlastnite a rozdelte si to, ak to chcete mat pisomne, staci to spisat pred notarom a dat schvalit sudom, ak ide teda o drahsie zalezitosti a chcete to mat uzavrete
mala som klientov, ktori si to dali schvalit sudom, a prebehlo to uplne v poriadku, niektori tak urobili na matrike ci pred notarom, aby boli overene podpisy a tiez su spokojni, ze to maju za sebou🙂
@salima66 dohodnut sa a spisat pred notarom
Už sme sa dohodli. Poradili sme sa v okolí o približnej cene a finančne sa vyrovnali.
Myslela som, ako ohodnotiť auto, nábytok,koberce bez právnika a znalca, aby sme nemuseli platiť nič naviac.