Chcem poprosiť o radu, ako sa píše Návrh na predvolanie svedka pri určovaní výživného. Stačí napísať list a predložiť ho na Okresný súd?
@ivmar bud na prvom pojednávaní ústne, alebo ak chceš, aby bol svedok prítomný už na prvom pojednávaní, je potrebné, aby ho súd predvolal a to treba písomne podať návrh na doplnenie svedkov, ja som to robila nedávno v trošku inej veci, ale tiež otcovstvo a tak dalej🙂 ak dáš mail, tak ti môžem poslať vzor 😅
@psmates
@sdaniela veľmi ma to mrzí, ale už to neviem nájsť v počítači :( v každom prípade, nie je to nič zložité, ja som tiež nevedela ako na to, tak som to napísala, ako som si myslela, že je to OK....takže klasicky hore hlavička s vašim menom, adresou, dátumom narodenia, prípadne tel. číslom / pod to napravo adresa súdu, dátum a miesto / dalej VEC: Podanie do spisu / a pod to Vážený pán sudca-sudkyňa, uviesť o čom je súdne pojednávanie, dôvod, prečo chcete doplniť svedkov a vymenovať ich, ja som to pod seba spísala, mená, adresy, dátumy narodenia a trvalé bydliská.
Takže tak, veľa zdaru prajem, nech vám to dobre dopadne 😉
Dobry vecer mohol by som poprosit o ten vzor na predvolanie svedkov.Velmi pekne dakujem a prajem pekny vecer.
navrhnut svedka mozes na prvom pojednavani ustne.