Ahojte! Ja sa chcem opýtať,ako je to keď moje ex ma opustil ešte počas tehu. Nemal žiadny záujem o malého ani keď sa narodil!
Teraz som ho dala na Súd keďže nebol ochotný podpísať ani otcovstvo,a ani ho nenavštívil po porode...Raz bol pozrieť malého ked mal skoro 2 mesiace!
Vtedy mi povedal,že bude za malym chodiť. NO odvtedy nebol ani raz a maly ma uz 5 mesiacov . Začal sa mi vyhrážať ako mu došlo zo súdu,že mi malého zoberie. Mám strach že súd, mu ho dovolí brávať k sebe domov, ja by som to nezniesla. Má to právo kedže sa oneho nezaujímal takpovediac vôbec ? Akože navšety by boli vpohode ale keby boli len v mojej prítomnosti- maleho ešte kojím . Máte skúsenosti ? prosím ak áno dajte vedieť ! Ďakujem vopred!
do 3 rokov veku dietata mozes poziadat aby stretavanie prebiehalo iba v tvojej pritomnosti. Ak si mozes dovolit advokata, tak sa nechaj zastupovat...a hlavne nestresuj...maleho ti urcite nemoze zobrat. Ale myslim si, ze ked zaujem nejavil doteraz, nebude ani potom. Z jeho strany ide iba o vyhrazky...a rovno by som si poziadala o prispevok k zabezpeceniu vybavy pre dieta...