Ahojte chcela by som sa opýtať ako dlho ste čakali na sud o zverení do osobnej starostlivosti a určenie výšky výživného ? Dakujem za odpovede....chcem len tak približne vedieť mne uz prešli skoro 4 týždne a stale nič🙂
začiatkom decembra som podala žiadosť o zvýšenie výživného, v polovici januára prišla pozvánka, začiatok februára sme mali stretnutie
@kikuska_ Ahoj, áno aj spätne. Súd sa ťahal cca 1,5 roka, keďže ex sa nedostavil 3 x. Mala som právničku z centra právnej pomoci zadarmo,
potom exekúcia, nepomohlo, tak trestné oznámenie, kde to vďaka Bohu vyhodnotili kvôli dlžnej sume ako ohrozenie na živote, dostal podmienku a my všetko späť. Nenechaj nič len tak a všetko dotiahni do konca, aj keď to bude možno nepríjemné a náročné, vždy choď cestou pravdy a nemaj strach. Držím palce 🙂
@zuzanalukasko ďakujem pekne
@kikuska_ keď nežijete spolu, bude ti platiť aj spätne, odkedy spolu nebývate.
Mňa predvolali len dokladovať príjmy a výdavky rok od podania žiadosti, potom polroka NATO bolo pojednávanie. Ale to som písala sťažnosť, že pretahuju pojednávanie. Od tej chvíle za dva týždne.
Asi záleží aj v ktorom meste a koľko aktívnych sudcov tam máte. A počítajú s tým, že je dovolenkové obdobie a momentálne riešia dôležitejšie súdy.
@kikuska_ kedysi skoro rok, teraz cca 6 mesiacov