Ako často chodí sociálka na návštevu?

15. okt 2023

Ahojte, niekto nás udal na sociálku, boli u nás koncom júla. Návšteva prebehla v poriadku všetko pozerali, videli že deti majú svoje izby poriadok hračky atď že je o všetko postarane. Povedali že keďze nás niekto udal že pol roka nás budú sledovať a raz mesačne dôjdu na návštevu. Lenže odvtedy už sa viac krát neozvali. Nie žeby mi to chýbalo ich návšteva no neviem čo si mám o tom myslieť. Keď povedali že raz mesačne dôjdu už to neplatí a stačilo im raz vidieť to u nás?

zirafienka
15. okt 2023

veď zavolaj si na sociálku. Tam ti dajú najlepšiu odpoveď. Možno už neprídu a možno ťa prekvapia 2x do mesiaca.

deti95060810
15. okt 2023

ja by som nevolala...keď prídu - prídu. načo na seba upozorňovať...
aj vám povedali že vás niekto udal? lebo u nás boli 2 krát - ale už dávno, raz ako prepadovka, raz si zavolali dopredu - ale nikdy nechceli povedať či to bolo udanie....
boli u nás v júli 2016 a potom asi o 2-3 roky zas. zakaždým krátko.

tehotna40
15. okt 2023

Bývalku môjho muža, ktorá preukázateľne zanedbávala dieta(lekárske správy + niekoľko udaní od susedov a od rodiny) mali kontrolovať 2x do mesiaca. Boli tam raz za pol roka !!! Našťastie malého potom zverili mužovi. Takže takto pracujú a tiež si myslím ze keby majú na každé anonymné udania robiť kontroly každý mesiac tak by boli nonstop v teréne. Bud rada,ved ony keď budu chcieť tak sa ozvu, alebo prídu na prepadovku. Myslím si ze až posledný mesiac keď budu mat "uzavrieť pripad" a napísať správu.