Ako a kde požiadať o výživné na dieťa?

adriel22
25. mar 2013

Ako a kde poziadat o vyzivne na dieta?? Alebo ako mam postupovat???

doublexgirl
25. mar 2013

Treba ist na socialku, tam ti daju papier, ako vypisat papier a ten potom zanesies na sud

adriel22
autor
25. mar 2013

@doublexgirl cize na urad prace mam ist a tam pytat ten papier? To mozem ziadat aj ked byvam v partnerovom byte ?

doublexgirl
25. mar 2013

@adriel22 nezda sa mi, ze by som pisala nieco o urade prace .. tak nechapem tvoje otazky

adriel22
autor
25. mar 2013

@doublexgirl nic to neries,mozem to ziadat aj ked byvam v jeho byte akoze v jednej domacnosti s nim? nevies ci trva dlho take vybavovanie?

doublexgirl
25. mar 2013

@adriel22 ja som to neriesila, ale kamoska a uz je to mesiac a este jej nic neprislo zo sudu

adriel22
autor
25. mar 2013

@doublexgirl aha,no dobre diky

doublexgirl
25. mar 2013
kristiii
25. mar 2013

@adriel22 ahoj, nemusíš chodiť na sociálku, nájdi si na internete vzor žiadosti o výživné, napíš si podla neho vlastnú, sprav si 4-5 kopii a odnes na príslušný súd pod ktorý spadáte podla miesta bydliska dieťaťa /zoznam súdov nájdeš tiež na internete/. Je jedno v koho byte bývaš, či bývaš s bývalým, výživné na dieťa žiadať môžeš. A čo sa týka toho vybavovania, ja som podávala žiadosť min.rok v septembri a ešte mi neprišlo predvolanie, viem že niekomu to nepríde ani za rok, tak sa obrň trpezlivosťou 😝