3 mesiace bez výživného

kamakorka
13. júl 2017

Viete mi poradiť kam sa obrátiť ak mi ex nezaplatil 3 mesiace za sebou výživné na deti ? Dakujem

pribinak
13. júl 2017

normalne chod na policiu, zober si papiere zo sudu a chod dat trestne za neplnenie si vyzivovacej povinnosti a potom smer exekutor

kamakorka
autor
13. júl 2017

Zabudla som dodať že ex je Angličan ..neviem či ži robí rozdiel

unctadorg
13. júl 2017

@kamakorka no to su natahovacky ak nie je na sr... velmi tazko vymahatelne

pribinak
13. júl 2017

tak potom sa skus obratit na Centrum medzinarodnopravnej ochrany deti a mladeze, su pod Ministerstvom prace.

oila
13. júl 2017

Bude to trochu komplikovanejsie ked je anglican ale podla mna by si aj tak mala zacat u policajtov. Ak ti aj povedia, ze oni to v tomto pripade neriesia tak ti aspon poradia kam mas ist, respektive kde zacat. Ale musis sa pripravit na to, ze to bude trvat dlho kym sa nieco vyriesi.

nina19833
13. júl 2017

Ja si tiež myslím, že by si mala začať u policajtov, možno sa vedia nejako spojiť s tými v anglicku a bude sa to dať nejako riešiť aj cez nich. Za skúšku nič nedáš a ak nebudú vedieť čo s tým tak ti minimálne povedia ako máš postupovať ďalej tak ako ti napísala oila

kamakorka
autor
14. júl 2017

Dakujem za rady.Naša polícia nie je veľmi ochotná .. počkám do augusta to budú tri mesiace a potom zo začnem riešiť.. viem že ti bude ťažšie keďže je iná národnosť ..ale prečo by si on mal žiť a my nie ?