10 ročné dieťa nechce byť u otca

ginka123
2. aug 2013

Ahojte, viete mi poradit ? Dieta nechce chodit k otcovi a nechce byt u neho. Stale vyvolava celej rodine a place , ze je sama, ze sa nudi a ze chce ist domov a ze tam nevydrzi. Da sa s tym nieco urobit ? Mozme ist pre nu ? Jedna sa o 10 rocne dievcatko. Ani nechcela k otcovi odist

anatalia77
2. aug 2013

Skús sa porozprávať s jej otcom,o tejto situácii.Mali by ste nájsť kompromis v záujme dieťata.Ak to otec nevyžaduje tak na návštevách netrvať,alebo ich praktikovat,len na nevyhnutnú dobu,čo može byť len zopár hodín.

ginka123
autor
2. aug 2013

S jej otcom sa neda vobec rozpravat, jednoducho ignoruje , neodpoveda, malej sa vobec nevenuje, obcas mam pocit ze si ju berie len preto aby ublizil jej matke. Tadialto cesta urcite nevedie. Mna skor zaujmaju nasledky toho ak by sme pre nu isli, a ci ju moze nasilim proti jej voli nutit byt tam ..

anatalia77
2. aug 2013

Podla mna ju násilím držať nemože.Asi by som pre dieta išla,a následky by som riešila až potom.Možno sa bude ex vzpierať,ale išla by som po radu na OSPD,tam snád nájdu nejaké riešenie,keď on je taký neustupčivý.A to mu nevadí,že ho vlastné dieťa odmieta?Mne by to bolo trapné,keby sa mi dieťa počas návštevy snažilo dovolať celej rodine,len aby so mnou nemuselo byť.

cecil36
2. aug 2013

Bohuzial, ak si ocko postavi hlavu, vela moznosti nemas 😖 Chore zakony, ktore neberu ohlad na deti, ale na rodicov, aby boli drodrzane rodicovske prava. A kde su detske city a pocity nikoho nezaujima.

kaktusik007
3. aug 2013

@ginka123 skus tie kuratorky. 10 rocna baba je uz velika. Pripadne psychologicku poradnu.
To, ze nechce k otcovi, ma dovod.

Mozno iba taky, ze nema pri sebe niekoho, kto jej dava pocitit jej vynimocnost. A mozno je to cele naozaj opravnene.
Ako sa k nej sprava jej matka??? Lutuje ju, dovoluje jej veci??? Mozno tam ma dievca prisnejsiu vychovu. Mozno musi pomahat a upratovat a to sa jej nepaci.
Psychologicka ten dovod z nej dostane, sla by som.

thea4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz