MUDRr. Jana Grešková - psychiatria Rožňava

slnecnica30
10. aug 2024

Dobry den,
mozem vas poprosit ake su vase skusenosti s touto psychiatrickou?je primarka na psychiatrii v Rožňave - aj ambuluje v nemocnici. Mate niekto skusenosti s hospitalizaciou na psychiatrii v Rožňave?
Budem rada za vase nazory.
Dakujem

ivuska027
10. aug 2024

Z rozprávania znamych, roznavska psychiatria je spickove oddelenie. Primárka to riadi celým srdcom, dušou, k dispozicii 24/7 pre pacientov. Osobnu skúsenosť nemám, ale viacnásobnu sprostredkovanu áno.

lalenka33
18. aug 2024

Skúsenosť z mojej rodiny a od jednej sestričky od nás pacienta v akútnom stave dajú do izby, pripútajú o postel, zoblečú a otvoria okná, pacient dostane zápal pluc, prevezú na interné/jis podľa stavu, pacient zomrie. (Moja starká, jednej našej sestricky otec). Pani primarka si rada vypije. O tom, čo robí v nočnej službe pod vplyvom vedia rozprávať jej kolegovia ( moja rodinná prislušníčka robila s ňou roky). Ja som bola pri nej, keď som trpela poruchou príjmu potravy, lekár, ktorý ma k nej poslal mi rovno povedal, aby som jej vzala fľašu.

slnecnica30
autor
19. aug 2024

@lalenka33 takisto sa pripájam k nie pozitívnej skusenosti a rozmyslam ci to zverejniť sem …. To,ze je to top lekarka v odbore psychiatria co vyhrala ocenenie,pocula som o nej superlativa to je pravda ale po tom vsetkom vsetky tie akoze pozitivne recenzie a ohlasy sú velmi strojene,neúprimne a jednoznacne účelové….. zazila som hospitalizacie aj v Kosiciach a Svidniku a bolo to oproti Rožňave a primarke Greskovej jednoznacne ovela lepsie

lalenka33
19. aug 2024

@slnecnica30 je na tebe, či zverejníš svoju skúsenosť, alebo nie. Ale mohla by pomôcť iným, ktorí budú zvažovať liečiť sa tam.
Ja mám pohľady z rôznych strán aj sama, aj rodinný príslušník aj od jej kolegyne. A všetko zlé skúsenosti.