MUDRr. Jana Grešková - psychiatria Rožňava

slnecnica30
10. aug 2024

Dobry den,
mozem vas poprosit ake su vase skusenosti s touto psychiatrickou?je primarka na psychiatrii v Rožňave - aj ambuluje v nemocnici. Mate niekto skusenosti s hospitalizaciou na psychiatrii v Rožňave?
Budem rada za vase nazory.
Dakujem

ivuska027
10. aug 2024

Z rozprávania znamych, roznavska psychiatria je spickove oddelenie. Primárka to riadi celým srdcom, dušou, k dispozicii 24/7 pre pacientov. Osobnu skúsenosť nemám, ale viacnásobnu sprostredkovanu áno.

lalenka33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slnecnica30
autor
19. aug 2024

@lalenka33 takisto sa pripájam k nie pozitívnej skusenosti a rozmyslam ci to zverejniť sem …. To,ze je to top lekarka v odbore psychiatria co vyhrala ocenenie,pocula som o nej superlativa to je pravda ale po tom vsetkom vsetky tie akoze pozitivne recenzie a ohlasy sú velmi strojene,neúprimne a jednoznacne účelové….. zazila som hospitalizacie aj v Kosiciach a Svidniku a bolo to oproti Rožňave a primarke Greskovej jednoznacne ovela lepsie

lalenka33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbianahi801
6. nov 2024

@lalenka33 preco to neohlasite nezažalujete ju ako mozu takto zaobchadzat s chorymi ludmi

lalenka33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barbianahi801
6. nov 2024

@lalenka33to mas pravdu..akurat tam mam brata on nam to naiste hovoril ale sme mu neverili lebo casto rosparva bludi ma vidiny halucinacie tak sme mu neverili 😢

janagreskova
30. nov 2024

Dobrý večer môj personál ma upozornil na konverzáciu lalenka 23 a Barbierikova..čakám Vás na priamu konfrontáciu a samozrejme si pohovoríme o našej práci. Začínam každé ráno o 06.00 keď Vy ešte spíte..samozrejme o tejto komunikácii som upovedomili právnika..nie je možné aby si každý vkladal moje meno do úst kedy chcel..ak máte odvahu toto písať tak dúfam že máte toľko charakteru aby ste prišli osobne a tvárou v tvar sa porozprávame a nie cez modrého konika

janagreskova
30. nov 2024

A ešte by som si rada pohovorili s Vašou známou akože našou zamestnankyňou a skonfrontujeme skutocnost

janagreskova
30. nov 2024

V Rv so vybudoval 2 oddelenia za 22 rokov tvrdej Prace..vy dámy sa obzrite za seba

janagreskova
30. nov 2024

Mimochodom Vaša identita je nám známa len dúfam že sa nezatajuje a prídete nazivo

andrea301973
8. dec 2024

Dobrý deň, táto konverzácia mi bola
preposlaná mojím známym,že tam figuruje moje meno.S danou konverzáciu nemám nič spoločné!J
edná sa o konverzáciu medzi lalenka33 a barbianahi 801. Žiadam Vás o opravu a odstránenie môjho mena z tejto konverzácie.Ďakujem.

janagreskova
8. dec 2024

Dobré ráno modrí koníci, takže zhrniem: na svojom predchádzajucom komentári trvám - ak nezmažete svoj text, verejne vystupim s právnikom a zažalujem Vás - tvrdo, Modrí koníci slnecnica 30..lalenka 33a barbianahi801.. bud zmažete svoj komentár, alebo si prečítajte udaje vyššie. Jede z Vás - modrý koník- sa mi prišiel ospravedlniť s tým, že " zbieral špaky vo Viedni a bol zhúleny,takže písal a ležal u nás,lebo má problém"..takže to je podstata Vašich komentárov, lenže narazili ste na tvrdý kameň,. Celý život tvrdo makám a v Rv som vybudovala psychiatriu na 3 poschodiach, nikdy som nemala len jednu prácu , na rozdiel od Vás, ktorí krúžite po všetkých psychiatriách a hľadáte zmysel života, na psychiatrii ho nenájdete, a vykrikujete zo sieťových postelí na nás vulgárnosti v stavoch intoxikácie alkoholom,d orgami a liekmi. To, aby si niekto nezaradený v živote vkladal moje meno do úst a písal to, čo píšete, nedopustím. Vy, ktorí ste v živote nedokázali ani to,aby ste sa riadne zaradili a našli zmysel života, sa budete vyjadrovať na moju adresu? Dokonca decembra Vám dávam prvý termín, potom už budeme jednať na predvolanie, ak viete písať nezmysly, tak kontaktujte administrátora a zmažte svoje komentáre s osparavedlnením,ak to neurobíte, vybrali ste si cestu .Ľudia, ktorínie su ososbne, pracovne ani profesionálne zaradení, ani vyťažení, ventilku svpje vnutorné komplexy a frustrácie tým, že púísšu ahodnotia druhých, paradoxne, hodnotíte niečo,o čom nemáte ani poňatia. Ja samozrejmemodrý koník nečítam, čítam odbornú literaturu, ale Vaše komentáte dvihli tlak mojim zamestnancom, práve tým, že sa o Vás na oddelenía vleičiebnis taráme, 24/7, a potom si prečítame toto. Peknú nedeľu, dúfam, že ste pochopili, čo Vás čaká, ak nie, tak sa opýtajte mentálne zdatných ľudí okolo Vás, a Vám vysvetlia.