Ahojte 🙂 chcem sa opýtať či v Tescu kúpim oblečenie alebo je to zapáskované?
Oki, zevraj detské od včera sa dajú ... funguje to v Ke, Mi, BA ... tak myslím aj v rv bude možné
@diaalex ja som robila v Tescu , a kolegyne povedali ze to čo je zapaskovane sa normálne blokuje na pokladni 🙂 Majú to zapaskovane len aby chránili seba ☺️
@simona1998 tiez som to videla je to chrapunstvo, ale co uz..
@simona1998 akurát som sa dnes bola informovať a že predávaju 🤗🤗🤗 len bolo 9:30 a nemohla som nakupovať 🙁
v BA som bola včera v 3 tescách a všade bolo detské odpáskované, už sa môže 😉
(samozrejme sa "môže" aj dospelácke, ak dočiahneš cez pásku a pôjdeš k samoobslužnej pokladni 😀 )
@zuzanka.zuzu môže sa predávať všetko všade , Tesco to majú zapaskovane aby nedostali pokutu čiže si môžeš aj vojsť do zapaskovaneho úplne pohode 🤣😅😇
@simona1998 na začiatku sa nedalo, bola opáskovaná celá zóna, nedalo sa vstúpiť (ak nie je niekto chrapúň), nad tým boli svetlá zhasnuté - aspoň moja skúsenosť... teraz to prerobili, že zapáskovali do kríža regál a popri ňom vieš prejsť, čiže jasne, zoberieš a ideš 😀
tam sa mi oblečenie velmi nepači a prijde mi dost nekvalitne. Oblečenie si nakupujem v inych obchodoch , eshopoch
neviem či by som si tam niečo kupila...prijde mi to nekvalitne. radšej by som kupovala niekde inde
@diaalex zapaskovane