Pochvalte sa - aky vianocny stromcek budete mat?
Kde kupujete ozdoby, do akej farby bzde ladeny. Uvitam aj fotky ak uz mate hotovy...
Potrebujem sa inspirovat.
Dakujem 🙂
ziadny 😀
Bude taky isty ako vlani rok pred tym a aj cca 10 rokov dozadu ja fakt nechapem kazdy rok kupovat nove ozdoby len preto ze teraz je trendy biely a vlani bol zlaty cely stromcek ladim do cervena a hotovo ked sa gule potlcu kupim nove inej farby ale inak urcite nie u nas su vianoce o rodine a pohode nie o trendy stromceku a vyumelkovanej vyzdobe
no tak skoro ho este hotovy nemame, ale bude taky vesely vsetkymi farbami hyrit 😀 ozdoby sme kupovali davnejsie.. ked som bola mala mali sme kazdy rok cerveny, vzdy som myslela ze najlepsie je jedno max dvojfarebny ale viacfarebny nevyzera zle, ked to prilis neprehnat 👍
cawes ako ozdobujete stromcek ked mate cisto biely snehovy ????????????? dajte fotooo prosim dakujemm
My mame umely s 3D ihlicim,ladim ho uz 8.rok do farby strieborno-bielo-fialova,aby sa mi hodil do obyvacky 🙂 dokonca aj svetla mam len "nudne" biele LED. Ked uz bude hotovy dam aj foto 🙂
My sme si boli vcera u horara si vybrat. Vyreze sa az tyzden pred sviatkami, bude nas, slovensky - aj ked je do nordmanska jedla 🙂, vonavy. Ozdobujeme slovenskymi sklenenymi gulami z Cadce - Okrasa.
My mame biele a strieborne ozdoby a svetlo studene biele...ozdoby som nakupovala kdekolvek a kazdy rok dokupujem....v zahradkarskom obchode kde som aj stromček kupila...v tescu..v carrefoure...a tento rok idem do obi...tam som nasla krasne ozdoby....mne sa pacia take velke vlocky a pod....a tento tyzden somkupila biele vlocky aj v lidli 😀
My sme si dnes postavili stromček hlavne kvôli malej nech ma radosť a je nám jedno akej je farby je farebný cerveno-strieborno-zlaty 😃
My máme každý rok iný. Väčšinu ozdôb si vyrobíme. Ale trendy má veľmi nezaujímajú 🙂 Občas si zopakujeme, čo sme mali a točíme dookola 🙂 Tento rok zlatá, bronzová a hnedá 🙂
Meli sme zlato cerveny minuly rok sme meli bilo stribrny a tento rok budeme mi rose gold a zlate.. vsechno nakupuju v anglii a nechavam si to poslat sem na SK.. jestli chcete neco s anglie s taci mi napsat 🙂)
Tak toto je fakt odveci diskusia 😀 kym zacnu ludja zdobit stromceky, bude uz neskoro na knspiracie, ked nevies, aky stromcek, pouzi google obrazky, chod do obchodov s ozdobamk a najdes milion inspiracii.
Esteze ja taketo problemy nemam, kazdy rok pekny, farebny
Mňa vždy hrozne zaujimalo a ešte stále mi nikto neodpovedal - co robíte s tými starými ozdobami, ked každý rok kupujete nové?
stromcek ma byt roznofarebny. Cim viac farieb tym krajsi. Takto sme to mali v detsve. Tieto dvojfarebne moderne trendy sa mi nepacia. Aj stare s komunizmu ozdoby rucne su najkrajsie. A musi byt cerstvy a voniat za Vianocami!!
Rozhodujem sa medzi tymito dvomi...uvidim ako to dopadne
@jana_eyre ja mam vsetky ozdoby v krabiciach podla farieb odlozene a kazdy rok vyberam aka farba bude,nevyhadzujem ziadne ale zas ani velmi nekupujem
Paci sa mi, ako na MK viete moralizovat este aj kvoli Vianocnemu stromceku 😀 Co je na tej diskusii odveci? Moja mama ma napriklad doma tony ozdob a kazdy rok prikupi par novych. Vianoce slavime u nasich, stromcek zdobim ja, kazdy rok ho ladim do inej farebnosti, pre mna je to zabava a ritual. Najradsej mam kombinaciu biela/zlata. Tradicne sa u nas zdobilo den pred Stedrym vecerom, odkedy mame maleho, tak cca tyzden skor.
My budeme mat doma stromcek ruzovy, ozdoby vyberala nasa dcerka a pre nu je ruzova naj farba. Ozdobime si ho skoro aby sme si ho trosku uzili, lebo na Vianoce nebudeme doma, ideme ku starkej a tam si urobime stromcek duhovy. A na otazku co robime s inymi ozdobami, skladujeme ich na povale, nieco vzdy rozpoziciavame kamoskam a kolegyniam podla toho kto aku farbu potrebuje, ozdobim chodby a kancelarie v praci, nieco darujeme, nieco dame do skolky a zvysok bude cakat na povale nasledujuce roky.....
My staviame stromcek na Mikulasa a tento rok budeme mat taky mensi kedze nechceme aby nam ho babattko stiahlo na zem. Ozdoby tento rok vsetko hand-made s detmi z papuera,polystyrenu a vlny. Mozno nebude top najkrajsi a najmodernejsi ale aspon sme mali zabavu a usiel nam cas pri vyrabani ozdob. Ozdoby z predoslych rokov prezimuju v skrini. Raz na ne este dojde cas. Vlani bola kombinacia mentol-fialova- svetlomodra.
@petulda333 ďakujem 😊 to by som veru nevedela.. Ja som rada že dokazem všetky hodiť do jednej krabice.. 😂 neznasam odzdobovanie stromceka..
My kazdy rok sa chystame spravit stromcek tak najviac 2 farebnyyyy...tusim este ani jeden rok sa nam to nepodarilo😂😂😂 zdobime so synom a ten tam navesa vsetko co najde...stromcek sice nieje podla najnovsej mody ale je najkrajsi na svete💖💖💖
Sestra mala stromcek ovesany fotkami ludi kt maju radi
My zase ozdobami od ludi kt mame radi 🙂 u nas je stromcek symbolika 🙂
My budeme tento rok mat zeleno-bielo-zlateho krasavca. Robime dvoj az trojfarebne stromceky posledne styri roky, nejako sa nam zmenil vkus 🙂 Ozdoby tiez ukladame do krabic podla farieb a ukladame v podkrovi. Vypoziciavanie medzi kamaratmi by sa mi pacilo, ale sme jedini maniaci v okruhu nasich kamaratov, takze by sme fungovali len ako odberne miesto 🙂 Minuly rok sme mali bielo-hnedy stromec, pred tym zlato-cervenu klasiku. Vzdy a zasadne zivy strom.
rôznofarebný, niektoré ozdoby ešte po rodičoch a aj prostredníctvom nich môžem na nich myslieť ešte intenzívnejšie ako cez rok, také ozdoby už dnes nezoženieme
Ja tento rok bielo strieborno, bledomodro - tyrkysový a asi nie klasický stromček ale zavesená obrovská vetva nad stropom
so slamenymi ozdobami a pernickamia s malymi cervenymi maslami 🙂