Stala sa nam nemila vec a zda sa, ze nasim dnom odzvonilo. Po rokoch randenia a cakania na svadbu sme sa jej uz mali dockat, zda sa, ze to nenastane. Je tu niekto, kto to zazil? Ako to vzali vasi "hostia"? 🫤 vypytovali sa? Nemam sa chut a nikym rozpravat, bojim sa, ze ked zostaneme spolu bude nam ta zrusena svadba vycitana, ale aktualne to na sobas nie je, prisla velka rana a sklamanie, neviem ako to rozchodim
Ak ste sa rozišli proste obvolaj hostí a vysvetli im, že lepšie to skončiť z kratšej cesty,každý to pochopí. Ak to nechces robit ty, nechaj to na mamu,otca,brata,nejaku dobru kamosku... daj jej zoznam a nech obvola. Brat sa len preto,že je nachystané rodinná oslava, je hlúposť.. rozvod do roka by komentovali tiež...
Mne sa to stalo. Ale, svadbu sme nezrusili a po 10 rokoch sa rozviedli. Buď rada a kašli na ostatných., Daj tomu čas a uvidíš. Možno vás to posilní, ujasníte si priority a váš vzťah bude silnejší. A možno sa rozídete...proste treba čas
@anjelicek26 Práveže oni sa nerozišli, len majú nejakú krízu.
Radšej rieš zrušenie svadby ako prípadný rozvod. Ak vám je nepríjemné o tom hovoriť napíšte hosťom maily. Nemusíš nič extra vysvetľovať, je to vaša vec.
@h2 tak píše,že sa zdá, že ich dňom odzvonilo.. len nema odvahu na rozchod pred svadbou.. ale zrušiť svadbu je prakticky to isté.. ta svadba už aj tak nebude...roky sa naťahovali a stále to není ono...
suhlasim s nazorom, ze pokila clovek riesi zrusenie svadby, je problem natolko vazny, ze sanca na pokracovanie je takmer nulova.
ja si teda fakt nedokazem ptedstavit nadalej fingovat s niekym dakej v takejto situacii.
Mne kebyže napíše nejaká kamoška alebo známa, ktorej som mala ísť na svadbu, ze svadba sa ruší, tak to neberiem nijako v zlom, alebo že by sa mali cítiť trápne.. Takže fakt nerieš iných, podľa mňa nikto nebude na teba teraz ukazovať prstom...
Lepšie zrušiť to teraz, ako by si mala povedať nie pred oltárom... (Kamarát bol pred pár rokmi so svojou ĽH hrať na svadobnom obrade, kde sa to reálne stalo, žiaden americký výmysel...)
@michellemary 😨 toto si neviem ani predstaviť.... nepríjemné asi pre všetkých.
Radšej vyčítaná svadba ako vyhodené peniaze za svadbu a potom ďalšie vyhodené za rozvod a ešte trápenie medzi tým. Kašli na ľudí. Dôležití ste vy dvaja.
Normálny človek si povie “to fakt? Fuha, ok…” a nebude ta otravovať s otázkami. Časom sa dozvie. Napis všetkým vysvetľujúci hromadný mail ukončený niečím ako “ďakujem za pochopenie, viac to v najbližšie dobe nebudem rozvádzať” a kazdy sudny človek si radšej zlomí prst akoby ti mal hned volať a vyzvedat. Drž sa ❤️
Mala som byť svedok na takej svadbe. A tiež sa prikláňam k tomu, radšej týždeň pred zrušiť, ako o x rokov riešiť rozvod a búchať si hlavu. Aj táto senzácia o pár dní prehrmela.
Nerobila by som z toho drámu. Daj hosťom vedieť že ste sa rozhodli svadbu zrušiť pripadne posunúť. Ospravedlň sa za všetky nepríjemnosti ktoré si týmto hosťom spôsobila (predpokladám že sa chystali, kupili saty, možno aj neaky dar, mali naplánované urobiť vlasy, keď z ďaleka isli aj dovolenku…). Viem že je to pre teba veľká a veľmi nepríjemná situácia, ale nie si stredobodom vesmíru ani tvoja oslava, každý má svoje vlastné problémy a toto je len tvoj problém, každému to môže byť ukradnuté.
Ťa fakt trápia, čo povedia hostia?
Mňa by trápila tá energia,čas a suma , čo už som do toho nazmar vložila.. keďže píšeš "tesne pred"to máš už všetko zajednané,zálohy,priestor a všetko okolo toho..
Mojej znamej sa to stalo pred 18 rokmi, nebolo to jednoduché, chuda baba, myslela som, že zosalie, veľmi ťažko to znášala, rozprávala o tom dosť dlho celá dedina, čo už ľudia sú všelijaký
Chlap sa proste zľaknú, stačí len keď mi kamaráti povedia,že či nie je sprostý a iné hlúpe reči...nechaj mu čas,ale väčšinou sa to bude ťahať s vami oboma. Musíte sa porozprávať,nič iné nerieš. To posledné,čo by ma trápilo je co povedia ostatní. Držím tiež palce,veľa trpezlivosti,síl a jemu správne rozhodnutie ❤️.
V mužovej rodine , jeho sesternici neprišiel k svadobnému oltáru potenciálny budúci manžel . V deň svadby sa ráno zbalil a odcestoval . Svadba v rozsahu 80 tich hostí . Nevesta v treťom mesiaci. Je to už 15 rokov , on žije niekde v Dominikánskej republike, na syna neprispieva ani eurom . Vydala sa znova aj s 5 ročným synom , ale svadba bola už iba o dvoch svedkoch , takú traumu z toho mala.
@zuzanita1609 aj žena sa mohla zľaknúť 😉
@nyusika môže,samozrejme,ale cítiť z textu,že to asi zdrhá partner... ťažká situácia,ale z toho šoku chce autorka radšej riešiť ostatných,peniaze. Ja by som osobne nemala na to chuť. Zrušiť, vyplatiť čo treba a dovi,dopo...
@zuzanita1609 áno, vyznieva to tak.
Ja som reagovala na tvoje všeobecné "chlapi sa proste zľaknú"
@nyusika tiež pravda,nemala som zovšeobecňovať... zľaknú sa len "povahy" 😉
Hlavne rob to ,čo ty cítiš a nestaraj sa čo si druhí budú myslieť👌
@nyusika Sklamal ma, naozaj velmi. Nie je to len nejakymi recami. Dnes pride z prace a budem vediet ci sme aj definitivne rozchadzame alebo co sa bude dalej diat, nakolko nekomunikujeme, neviem. Ale cim viac otvara usta a debatuje so mnou arogantne (k tomu vsetkemu), tym viac mam chut uz sa nikdy neozvat. To nie je len svadba, mame spolu aj byvanie atd atd...... nikdy som si nemyslela, ze v tomto case budem namiesto riesenia svadby balit a stahovat veci prec
Nechcem byť zlý prorok - 99 percent týchto zmien spôsobuje iná žena...
Veľmi mi je to ľúto,cítim s tebou,zažila som to. Nakoniec budeš vďačná,že nemáš "na krku" nerozhodného jedinca,decko(ale tým deckom myslím jeho),ver tomu. Všetko zlé,je nakoniec na niečo dobré. Veľa síl 🤗
Ahoj, mrzi ma to, ale uz to ze sa k zene muz sprava arogantne a to este ani nie ste "svoji", je velmi zle znamenie.
Z toho co povedia druhi, nemaj strach. Kazde cudo trva tri dni. A v podstate i tak kazdy riesi svoj zivot, nie druhych.
Sesternica po 5r chodenia vystrojila krasnu svadbu, cez sto ludi. Do roka bol rozvod. Chvilku to kto co spomenul, ale realne to nikto neriesi. Ak si mam ale vybrat, rozvod do roka je trapnejsi ako zrusena svadba alebo "docasne posunuta", kym sa nevyriesia ine zalezitosti.
"Svadba se ruší tchyne se zblaznila". Netrap sa nad postojom a pohĺadom okolia, je to tvoj život a žiješ si ho sama za seba. Máš právo na vlastné rozhodnutia a nikoho do to nič. Nie si, ani prvá ani posledna, ani jediná....
Ries seba a nie co ostatní na to povedia...