Baby ked chceme v novembri svadbu a este sme to nezahlasily fararovi myslite ze nas zosobasi?
@pribinak sak ked neviete nekomentujte
@kristinka128 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@kristinka128 zalezi veľa od knaza. U nad by to asi nebolo možné, kedze asi nemate predmanzelsku náuku
@kristinka128 preco ste neboli este u farara? Bez pripravy to asi nepojde...
@kristinka128 pytas sa na modrom konovi, lenze ani jedna nedrzime v rukach diar vasho farara! Takze nebud drza, a chod sa opytat jeho 😘
@kristinka128 daj kontakt na farara, ja mu zavolam a potom Ti sem napisem, co mi povedal😉
@kristinka128 samozrejme záleží na farárovi, u nás sme hlásili na konci júna septembrovy sobáš.
@dskjhfdlkdjhl prosim ta, nasej pediatricke by si nebrnkla? Potrebujem podpisat papier do skolky, nevies, ci bude v pondelok robit?
@taga kludne, daj cislo😀
@dskjhfdlkdjhl a to si nevies vygooglit? 😋
Sa zamyslam, ci a ako su takito ľudia schopní fungovať v beznom živote, ked takuto vec sa pyta na MK a nerieši to na tých miestach, kde treba 😁🤷♀️
@kristinka128 A ak nechces volat, zajtra je nedela, tak pekne po omsi bezte za nim, predpokladam, ze chodis do kostola.
@kristinka128 keď sa idem vydávať v prvom rade riešim farára a až potom.všetko ostatné
@salinecko123 my sme prvé riešili farára a klepal si na čelo že nemáme dátum svadby :D
@taga jemine, neviem, neposlala si ziadnu indiciu😀
@ajka0207 veď k farárovi idem samozrejme s dátumom svadby😁
@dskjhfdlkdjhl tak ked nevies pomoct, nekomentuj 😂😋
@dskjhfdlkdjhl ❤❤❤ juj s tebou je radost spolupracovat 😂 normalne som chora, ale hned sa citim zivsie 😂
@taga liecenie na dialku😀
záleží aj od ktorého farára? ak máš na mysli ev. tak to stíhaš s prehľadom.... Tam sa s tým nes... Tam stačí zavolať aj 2-3 týždne pred sobášom...
U katolíckeho potrebuješ nejakú náuku...ale tiež je niekde dlhšia, niekde kratšia... Podľa mňa určite svadba v kostole bude....
@pribinak ty si oprav meno pribinacik
@moniikka jedina co pochopila otazku
@ajka0207 ďalšia
co otazku pochopila
@taskataska ked sa na modrom konovi zeny mozu opýtať aj taku otazku kolko krat za tyzden mate sex a tomu podobne veci myslim ze toto co som sa ja spytala je len odvar a skoda ze hned musite riesit logiku a pisat posmešne komentáre skor tam by som sa priklonila k rozumu zeny niesom padnuta na hlavu a viem velmi dobre ze farar je prve co treba riesit par zien ktore asi pouzivaju rozum logicky otazku pochopily a tie co nie naco zbytocne komentuju? A posmesne
@taga drza? Fiiiha volaj tej pediatricke radsej
@kristinka128 dnes je nedela 😘 az zajtra. . Ale c co ty, bola si za fararom po omsi?
Nechapem otazku dotazujucej. Pyta sa dama, ktora si nieje schopna uznat si gramaticku chybu, ci ich farar zosobasi? To nevie urcite ani spravca modreho konika, lebo kazdy farar ma pravidla, ktore sa v jeho farnosti dodrziavaju a aj vynimky musia mat svoje opodstatnenie. Spolupracovala som na farach roznych roky a tak viem, co fara, to ine pravidla, lebo su farari, ktori chcu rok dopredu, inym staci niekolko mesiacov vopred s su aj taki, ktori akceptuju ak sa nauka absolvuje povedzme v UPC (univerz.pastor.centrum) ci inej organizacii. To ako je to vo Vasej farnosti Vam neodpovie nik pokial tu nieje niekto z Vasej farnosti vedomi si organizacie sviatosti v nej. Hlavne teraz v ere corona opatreni su farnosti, kde sa odsluzia sobase, ktore boli nahlasene a su farnosti, kde sa sluzia sobase v inom rezime. To vedia len zainteresovani v organizovani sviatosti vo Vasej farnosti.
@kristinka128 u nás vo farnosti sa sobáš musí hlásiť 3 mesiace vopred. takže kočka v komentári nadomnou má úplnú pravdu, keď hovorí, že to záleží od pravidiel v konkrétnej farnosti.
@kristinka128 ako to mame vedieť? Farár vo veľkom meste má asi iný počet farníkov ako farár v malej dedinke, kde sú 3 sobáše ročne
A
Oprav si tu otrasnú hrubku