Priezvisko je Kalis.co znie lepsie ?
Marko...
Marko Kalis znie lepsie, lebo Dominik konci na K a tym zacina aj priezvisko
nebolo to posledne s Lukášom pred pár dňami? 😒 ale tak znova - Marko je tá lepšia voľba k priezvisku 😉
Marko 🙂
mne sa hrozne pači Jakob
Dominik
Viem, ze tu pravdepodobne budem ukamenovana, ale... Vyber si meno, ake lepsie znie tebe a tvojmu manzelovi... Co ked my ti vyberieme jedno meno a tebe sa v kutiku srdca viac paci druhe? Pomenujes ho podla neznamych uzivateliek internetovej stranky, alebo podla seba? Ja dufam, ze podla seba a teda takato otazka je uplne zbytocna... Mozes sa vykaslat na to, co sa paci ludom na internete alebo ludom okolo, ide len o teba a o tvojho partnera, ako si pomenujete dietatko... 😉
A este jedna vec, o tyzden nam das na vyber z akych mien? 😀
A k otazke: K na konci krstneho mena a na zaciatku priezviska sa biju...
Marko 🙂
Marko :D radsej Marek
my mame Marka a som spokojna 😉
Mne sa Marko strasne paci 🙂
Mne sa Marko strašne nepáči
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/je-krajsie-meno-lukas-alebo-marko/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/meno-ktore-uz-je-v-rodine-2/
ani jedno.....daj si take, co sa tebe paci a nie co inym....
a nezabudni sa zajtra spytat dalsiu variantu 😉
Viac sa mi paci meno Dominik, jedneho mam doma 🙂 ale k priezvisku sa hodi viac Marko. Dominik konci na k a priezvisko zacina na k, tak sa to horsie vyslovuje.
my mame Marka tiez. priezvisko podobne: Kallo 🙂 a hrooozne sa mi to paci. a som doslova alergicka ked mu niekto povie Marek 😖
Marko. Znie to lepsie k priezvisku. 😉
Marko
marko mi pride cudne a s prepacenim mozno aj ciganske. marek je ovela krajsie. sme na slovensku.
Ani jedno nic v zlom ale Marko je dost frekventovane meno a pri mene dominik ma nnapadne iba ten co hral vo filme Ze Dominooo
Marko 🙂
Marco. Pri mene Dominik mi vadí K na konci, keďže priezvisko začína na K.
Baby, uz nemusite odpovedat, uz to nieje aktualne....Dala meno Dominik 😉
Mne sa páči Marko. 🙂