Budúci rok by sme sa chceli brať na obecnom úrade, neviem sa rozhodnúť aké obrúčky kúpiť či zlaté alebo chirurgickej ocele (či vôbec dlho vydržia,nebudú čierne).
My s muzom si nepotrpime na doplnky,on svoju obrucku nenosi,aj sme vedeli,ze nebude,ja svoju tiez viac nenosim..bolo pre nas zbytocne vyhodit tak vela penazi za nieco,co nam bude stat doma..ja som mala v hlave aj to,keby som ju nahodou stratila..takze u nas vyhrala chirurgicka ocel.su krasne,boli lacne..muzova je ako nova,moja vyzera tiez stale super,sme manzelia 6 rokov 😊
Máme chirurgickú oceĺ 9 rokov. Sú ako nové. Bol to veĺmi dobrý nápad po tom čo som pracovala v kancelárii s kolegom čo mal drahé zlaté a stale ich daval opravovať a vydžali len kratko pekne.
@cevricek40 my mame z damascenskej ocele, v komb. so zlatom, po 7r ako nove, neosuchane, nic a to som
ju od sobasa nedala z prsta dole
My máme zo zlata.Chcela som klasiku.Obyčajná hrubšia obrúčka zo žltého zlata.
Cena okolo 400€.
Moj muz povedal, ze on obrucku nosit nebude, lebo mu zavadzia. Ni je zvyknuty na prstene. Ani ja nenosim, som este doma a furt sa paprem v zemi apod... na prstoch ich mame mozno 2 dni do roka. Ja mam biele zlato, on striebro. Nikomu sme to v rodine nehovorili...
@cevricek40 Nezalezi, kde mate svadbu, ale ako chces potom obrucku nosit/nenosit. Muz aj ja sme obrucky nosit chceli, povaha nasej prace nam to umoznuje denne a preto mame obrucky s ornamentmi na zakazku. Su ludia, co im vadia prstene a nechcu do toho investovat. Takisto nemusite mat rovnake, ide skor o symbol.
@cevricek40 máme obrúčky z chirurgickej ocele 11 rokov a sále sú ako nové, nie je s nimi žiadny problém
@kaajuiaatko aj my presne tak,ja ju neskaladam,muž ju vôbec nenosí,kvôli praci
@cevricek40 my máme zlato. Zlato je proste zlato a je to pamiatka. Manžel, ale napríklad nosí obrúčku na krku na zlatej retiazke.
@rorino môj muž tiež nenosí kvôli práci, ja ju mám stále 🙂
My máme oceľové pozlátené, v mojej je usadený malý kamienok. Boli lacné a sú pekné. Zobratí sme síce iba pol roka, ale celé leto som sa s ňou piplala v záhrade a je pekná. Manžel ju nenosí, je automechanik. Ale v budúcnosti by sme chceli zlaté, tieto boli kupované iba narýchlo.
mozno skor zalezi aj od toho ze kde sa kupuju, nie kazdy vie zarucit kvalitu a preciznost odvedenej prace.my s tymi nasimi zlatymi nemame ziaden problem a nemam ani co vytknut. a pokial by si sa bala nosit ju na prste alebo manzel ze ju stratite, tak este stale ju mozete nosit na retiazke. zalezi od vasho vkusu, no podla mna zlato je zlato, je to predsa len vzacnejsia pamiatka na tento jedinecny den v zivote.
@cevricek40 my sme tiež mali civilný sobáš..ale to v podstynemeni nič na Tom aké obrúčky chcete ,veď sú na celý život snáď či 😁 takže je to na vás čo sa vám páči a koľko chcete investovať.my máme s bieleho zlata s gravírovanie a stali 700e ,také sa nám páčili také sme chceli 👌