Dúfam, že neschytám kritiku, len by ma zaujímal Váš názor. Včera som rozposlala veľa správ s vianočným vinšom, myslím si, že je to milé niekomu zaželať pekné sviatky. Ale čo ma naštvalo a sklamalo, že odpovedala ani nie polovica ľudí. Jasné, máme toho všetci veľa, nachystať všetko atď..ale odpísanie zaberie tak minútu času. Neviem, ale myslím, že je to znak toho, že tí ľudia ma majú úplne v paži a nestojím im ani za odpoveď. Ako to vnímate Vy?
Je to trapne a neosobne poslat hromadne kazdemu ten isty vins. Skor ty s tym vyjadrujes, ze ti na danom cloveku nezalezi. A i tak to nikto necita.
Ja som na tom rovnako. Myslim, ze tie odpovede mi dojdu dnes a zajtra. Zeny mali vcera vela roboty, viem to podla seba, tak nestihli odpovedat.
@tomas115 Možno som divná ja, že to považujem za milé popriať pekné sviatky.
@belllinka Píšem že posielam ten istý vinš všetkým?
@oli18 Áno, to beriem, že niekto ešte dodatočne odpovie. Ale keď to niekto úplne odignoruje...
Ak by mi prisiel voanocny neosobny versik, tak sa neunuvam.
Ci vins taky alebo makovy, stale je to vins, ktory si odniekial skopirovala
@belllinka Ja ich vymýšľam sama 🙂
Ja sa snažím odpovedať každému, ale tiež nemám rada tie skopírované rýmovačky, oveľa viac poteší jednoduchá veta o pekných Vianociach. Na to sa mi odpisuje s väčšou radosťou ako na básničku alebo obrázok. Ale inak súhlasím, je neslušné neodpísať.
@thereisabear Tak ja nepíšem dlhé básničky ani rýmy stiahnuté z netu. Ale vždy poprajem krásne sviatky.
mňa vianočné vinše obťažujú. Posielam pred Vianocami pár pozdravov poštou. Ľuďom, s ktorými nie som v blízkom kontakte počas roka by som žiadny pozdrav nenapísala.
Príde mi, že dookola seba objahuješ. Jednoducho je veľa ľudí, ktorým hocijaké vinše lezú na nervy, lebo ich počas dňa dostanú aj 20.
Ak napíšeš, tak nečakaj vďaku. Pretože ak si chcela niekoho potešiť, urobila si to, ako on na to zareaguje (čiže ak aj nezareaguje), je jeho vec.
@mandala77 Asi áno, nemalo by ma to prekvapovať. Ľudia sú rôzni.
Ja som tento rok prvý krát nepísala, tiez vždy píšem osobne, nie niečo z kopírovanie, bo som mala ťažký rok a veľa ľudí má sklamalo, chcela som vedieť kto sa ozve prvý, bo vždy som bola iniciátor ja a teda som sklamaná dosť, ale aspoň ma to otvorilo oči uplne
@romea Skúsim to nabudúce. Nebudem okrem rodiny posielať už nikomu. Asi som hlúpa, keď som si myslela, že to niekoho poteší 😁
@romea Prajem Ti dobrých ľudí okolo Teba. Ja som sa tiež zbavila toxických ľudí.
v jednej skupine tu na MK sa včera niekto spýtal, ktoré vianočné tradície ženy neznášajú, väčšina odpovedí bola, že vianočné vinše cez sms.
ja tiez na polovicu neodpoviem - nechcem zniet neuctivo ale v mojom pripade byt prijemca hromadnej spravy od ludi, ktori sa mi cely rok neozvalo, ako na co? rodine a blizkym sme zavolali a odpisali a tym som aj posielala pohladnice postou, to je nasa tradicia a ti ostatni...len preto ze dali v telefone ALL 🤷♀️
Ty vole,to este aj pocitas,kto ti odpovedal? Musis sa velmi nudit. Ak niekomu posielam vins,to znamena,ze mu chcem popriat a nie cakat na telefone,kedy mi aj on odpise.
@mandala77 Ja tu zas tak často nie som, túto tému som nezaregistrovala. Ale ja som asi výnimka, ja mám vianočné vinše rada.
Áno odpísať trvá minútu. Ale ak ti príde 30 versikov,tak potom je to x30 a potom sa ti nechce, aby ti pomedzi odpisovanie pripálil kapor. A mne osobne sa nechce furt kukať do mobilu. Keď ich tam večer najdem 30 naraz, tiež ma nebaví to všetko pootvárať a podpisovať. Na kom nám skutočne záleží, a tým sa bud stretneme alebo si zavoláme
Ano uz som preriedila ľudí a ďakujem 🤗
bolo to v jednej skpupine, nie vo fóre, ktoré je viditeľné všetkým.
Ja nepisem priania, ani na ziadne neodpisujem. Nejak nevidim zmysel v tom zelat sviatky 🤷♀️ A nie je to nic proti ludom okolo mna 🙂 Napriklad ale mam rada, ked niekto posle foto rodiny, na to odpisem 🙂
tak nie každý má toľko času že môže sedieť nad mobilom, nehovoriac o tom že ak mu príde 20správ tak na všetky odpovedať.....volakedy som aj ja posielala vinše všetkým naokolo, dnes zo slušnosti len odpíšem, ale sama prvá u neposielam....nie je na to ani čas a ani sa mi nechce platiť horibilné sumy za mobil lebo boli sviatky
@marca12 To je nejaká všeobecná mantra "Ty sa musíš veľmi nudiť? Len som sa niečo spýtala, to je všetko. A ďakujem za opýtanie, nenudím sa.
@mogaa Veď ok, ja beriem, že ľudia majú veľa práce, nás bolo včera 15, ale našla som si čas.
Podla mna na to maju ludia nervy, mna vytaca na facebooku ked mi niekto posle vinsik a akoze stretnem ho raz za 5 rokov v meste to je vsetko, ocenim taketo basnicky len od ludi s ktorymi som nonstop v kontakte, inac je to otravne a aj trapne za mna
Neodpisala by som. Preco...to nvm.
@zuzubb007 Tiež nepíšem ľuďom s ktorými nie som v kontakte.
Ja ak odpoviem tak len zo slusnosti. Je to otravne a trapne ak niekto hromadne posle tu istu spravu 48 ludom a caka ze to niekto oceni.. Ale neviem,mozno som len ja divny.