Pride vam ok, ak muz tvrdi zene, ze ju velmi lubi, ale na Vianoce nedostane od neho ziaden darcek?
Ako to vysvetlil?
Nie, nepríde mi to ok ak sa predtým na tom nedohodli. Je rozdiel, či je to nový frajer, alebo dlhoročný partner, ale dostal by takú hubovú polievku, že by sa mu aj Vianoce odnechceli. 15e na kozmetický balíček má každý a nestoji to ani veľa námahy.
su to siedme vianoce
Je to buran, a nie je to vobec ok…
Predtým ste si darčeky dávali?
tak ak vieš že nič od neho nedostaneš , nekupuj mu ani ty . Ale v poriadku to nie je .
on mne darceky nikdy nekupuje. Neviem, asi mu za to nestojim. Nedostanem nic ani na narodeniny, meniny ani na vianoce. Ja uz ani nic necakam. Vlastne, ak mam byt uprimna, on nekupuje darceky vobec nikomu. Kazdemu z jeho rodiny kupujem darceky uz siedmy rok ja. Ak by som tak nespravila, prisli by sme tam na sviatky ako idioti, bez darcekov.....
Dotklo by sa má to …..akože aspoň drobnosť
a dôvod prečo nekúpi nikdy nič nikomu ? Ani tebe ?
Treba to buranovi vysvetlit. Bez zbytocnych emocii sa o tom porozpravat. Ocakavat, ze sa muz dovtipi je naivne, muzi potrebuju jasne instrukcie
tento rok budeme travit vianoce s mojou mamou. To bude ako vyzerat, ked kazdy okrem mna bude mat pod stromcekom darcek???? mam si kupit nieco sama, aby som sa vyhla trapnym komentarom mojej matky??? Jasne, ze ma to serie! a ani neviete ako
To je to,keď každý vyhlasuje,že Vianoce nie sú o darčekoch?
Nie roky rokúce nič nedostávam od muža,ani od rodičov.Pride mi maximálne blbé pýtať darček od ľudí,ktorí mi dávajú celý rok toho omnoho viac ako niečo materiálne.My sme si s mužom dali darček ešte v lete v podobe bazéna🤷
@subartic dobra otazka, netusim
Tak keď píšeš, že nikdy darčeky nekupoval, ani tebe, ani iným. Tak asi trochu neskoro to riešiť. Predtým si sa ho na to pýtala?
Ved ak ticho cusis roky a neriesis tak on spokojny ze nerobis cirkus a predychas to
Po 7 rokoch už to je asi trochu neskoro riešiť, aj si mu na to niekedy niečo povedala? Nikdy si s ním nerozoberala prečo to je takto a že teba to mrzí? Partner mojej známej vyrástol v rodine kde si nikdy k žiadnemu sviatku negratulovali ani nedávali darčeky, takže mu to absolútne nič nehovorilo a proste ho to musela “naučiť”, že vo väčšine rodín to funguje inak…
7 rokov? Potichu a s hovadom nevychovaným? Lebo toto isto nebude jeho jediná chybička...
Tak keď ti to sedem rokov vyhovuje prečo by mal zrazu kupovať? Aj v iných výdavkoch je držgroš?
@lindous uprimne? vzdy som to nejak predychala. Ale tento rok ideme k mojej mame. Bude sa na mna pozerat ako na chuderu, ktoru si jej muz nevazi ani natolko, aby jej kupil aspon nejaku drobnost
Čo ti poviem. Môj nebohý tato bol taký istý. S mamkou boli spolu 29r. Ani raz jej nekupil k žiadnemu sviatku žiadny darček. Povedal jej, že tam má peniaze a nech si kúpi čo chce. Časom mi to bolo ľúto, že som si od neho vypýtala peniaze a ako dieťa som ja kupovala mamke darčeky za neho. Tak isto som ja s mamkou kupovala dary jeho rodine, on záujem nemal a poväčšine sa nezapojil ani vymyslieť niečo 🙄 on ale čakal pod stromčekom darčeky každý rok a tešil sa ako malý chlapec.... absolútne nepochopiteľné pre mňa 🙈
@januska12323 ano
Aj keby TI dal darcekovu poukazku ci peniaze v obalke na styl *neviem,vyber si sama*, vsetko lepsie ako toto ;( Pre mna je vybrat pekny darcek pre partnera a pre rodinu dolezite gesto vo vztahu.. ze mi na nich zalezi dat si tu namahu. Sadnite si a povedz mu to,co vlastne symbolizuje nedostat ziaden darcek 👎
Prečo ťa to trápi až po toľkých rokoch?
Ja budem za divnú, ale si myslím, že no a čo ?
Roky tak fungujete, čo iné čakáš teraz. Povedala si mu to niekedy, že ti to vadí? Láska, na narodeniny/Vianoce si prosím darček. Keď ani vtedy, okey, chmuľo, chrapúň.
Ja napríklad môjmu vravím, že nič nechcem a myslím to tak. Čo mi treba, si kúpim a pre mňa sú Vianoce o rodine, spoločnom čase (a jedle, hlavne jedlo 😂)
A napríklad môj otec roky tiež nič nekúpil, stále kupuje mama celej rodine (on má na Vianoce prekvapenie, že čo druhým "kúpil"). Niekedy dobehne (ideálne 23teho), dá nám prachy a máme niečo mamke kúpiť za neho 😑
" Bude sa na mna pozerat ako na chuderu, ktoru si jej muz nevazi ani natolko, aby jej kupil aspon nejaku drobnost " ....a nie je to tak?
ieš ale keď sa budeš sťažovať , ale nič s tým neurobíš nikam sa to nepohne. Jaby som kupila mame darček a mužovi nič. A tvárila sa že nič sa nedeje , že je to v poriadku . Buď mu to zrkadlo nastavíš alebo jedndocuho to taktp bude celý život .
A doteraz Ta to netrapilo? Len sa budes hanbit pred rodinou? To je nejake divne.
Ty nevieš prečo nikdy nikomu nič nekúpi, on nevie ze ty darček ocakavas....Vy sa aj rozprávate vobec? .. toto su veci co ma par vyjasnene počas prvého pol roka/roka a vy ste sa za 7 rokov nikam nepohli?
Sú to prvé Vianoce/sviatok spolu? Doteraz darčeky dával? Zmenilo sa niečo? Nejak to odôvodnil? Vysvetlil? Viem si predstaviť, že pre niekoho je ok sa dohodnúť, že si nedávajú darčeky, ale malo by to tak vyhovovať obom