Ahojte zeny rybarov 🙂))) chcela som sa spytat, ci ste niektora potesili svojho rybara darcekovou poukazkou, nech si vyberie co chce sam ? A z akej stranky, ktoru mate overene? Moj len v kamennych si kupuje, ale mne sa nepodarilo nikam vybehnut, dakujem za rady ❤️
@berenika39 dakujeeeeem moc, ale uz negarantuju dorucenie do Vianoc
My sme dva razy svokrovi kupovali darcekovu poukazku na rybarskepotrebyryba sk a vzdy si vybral co chcel on. Popripade aj rybarsky listok zvykne vela stat, tak nejakou zabavnou formou mozes zabalit peniazky, do nejakej papireovej rybky alebo pohladnice ryby...
@petka987 to se , myslím, týká zboží. Poukázka dojde emailem, tam není potřeba doprava🙂 ani žádné balení, předávání dopravci, nic, co by zdržovalo. Stoprocentně ti poukázku pošlou do mailu obratem.....dělám v tom🙂))
@berenika39 lenze si to nemam kde vytlacit:( a je mi to blbe len tak preposlat muzovi, ked to ma byt dárek.. nevadiii, ja darcek pre nho mam, toto ma dnes len tak napadlo
@petka987 tak mu prostě to, co ti přijde, přepiš ručně na karton. Dárek - od tebe - pak si to přepošlete. A vytisknete. Žádný problém...
Minuly rok dostal cln (KOLIBRI) s motorom, tento rok dostane sonar a nový bivak...
moj dostane tento rok lehatko. moj ocino je tiez rybar a minuly rok dostal od sestry tiez darcekovy poukaz na rrr.sk
https://www.parys.sk/?gclid=Cj0KCQiA5vb-BRCRARI...