Ženy rybárov - darčeky

petka987
19. dec 2020

Ahojte zeny rybarov 🙂))) chcela som sa spytat, ci ste niektora potesili svojho rybara darcekovou poukazkou, nech si vyberie co chce sam ? A z akej stranky, ktoru mate overene? Moj len v kamennych si kupuje, ale mne sa nepodarilo nikam vybehnut, dakujem za rady ❤️

petka987
autor
19. dec 2020

@berenika39 dakujeeeeem moc, ale uz negarantuju dorucenie do Vianoc

jumama
19. dec 2020

My sme dva razy svokrovi kupovali darcekovu poukazku na rybarskepotrebyryba sk a vzdy si vybral co chcel on. Popripade aj rybarsky listok zvykne vela stat, tak nejakou zabavnou formou mozes zabalit peniazky, do nejakej papireovej rybky alebo pohladnice ryby...

berenika39
19. dec 2020

@petka987 to se , myslím, týká zboží. Poukázka dojde emailem, tam není potřeba doprava🙂 ani žádné balení, předávání dopravci, nic, co by zdržovalo. Stoprocentně ti poukázku pošlou do mailu obratem.....dělám v tom🙂))

petka987
autor
19. dec 2020

@berenika39 lenze si to nemam kde vytlacit:( a je mi to blbe len tak preposlat muzovi, ked to ma byt dárek.. nevadiii, ja darcek pre nho mam, toto ma dnes len tak napadlo

berenika39
19. dec 2020

@petka987 tak mu prostě to, co ti přijde, přepiš ručně na karton. Dárek - od tebe - pak si to přepošlete. A vytisknete. Žádný problém...

malinoismum
19. dec 2020

Minuly rok dostal cln (KOLIBRI) s motorom, tento rok dostane sonar a nový bivak...

leamax
19. dec 2020

moj dostane tento rok lehatko. moj ocino je tiez rybar a minuly rok dostal od sestry tiez darcekovy poukaz na rrr.sk