Ahojte.Nekupovali ste vy alebo niekto vaš znami jazdu na mustangu? Ja som nasla jednu stranku kde sa dava depozit 500€ ktory po jazde vracaju .Da sa ist po meste na 3h a stoji to cca 150€ a mozu ist este3spolujazdci.Cez zlavomat som este nekupovala ale toto je adrop.sk a recenzie no nič moc.Ale chcela som to priatelovi kupit k narodkam kedze jeho sen je take auto a paci sa aj mne tak potrebujem radu lde co ako .ďakujem
Napíš mi správu prosím ta niečo skúsim poriesit mi mame mustanga v rodine jasne se by to bolo zadara keď ide o zážitok
@jenny224 ja hladam nieco skor nieco ine ako len na letisku jazda a tak.Nieco na dlhsie.A kedze js tiez milujem toto auto hadam aj mňa vezme😄nech si to užijeme
Ja som darovala jazdu Teslou cez Adrop a vsetko bolo ok, z BA do Rakuska sli, lebo tam su take prazdne cesty okolo dedin, kde sa dala jazda aj v rychlosti aj na autopilota ci ako sa to povie vyskusat. No myslim, ze ten Adrop aj tak ma zmluvy so vseliakymi poskytovatelmi zazitkov, ze to nie je vsetko ich firemne vlastnictvo, ich aktivity, proste len pohladaju co vselico sa kde da a maju z toho obojstranne uzitok, ze Adrop ich spropaguje. Cize vzdy je to od konkretneho prenajimatela, ako si spokojna. No ale vtedy aj ako spolujazdec siel aj ten majitel Tesly, aby povysvetloval soferovi, ako sa co riadi na toho autopilota a tak...
Ja som kúpila bratovi jazdu na Slovakia ringu cez Zľavomat a bol veľmi spokojný, ale tam je len šofér a inštruktor v aute.
Skús cez Najzazitky, tí sú v poriadku a ako čítam, kaucia sa nesklada, ale máš spoluúčasť v prípade nehody 5000