Ahojte,
chcem sa spýtať či niekto daroval zážitkový poukaz na jazdu v Tesle. Rozmýšľam či sa to oplatí a či je to vhodný darček pre manžela na Vianoce.
Prípadne z akej web stránky ste objednávali?
Dakujem
Ja som to riešila ešte dávnejšie v práci ako vianočné prekvapko a odozva kolegov bola veľmi pozitívna. Brali sme poukážky od Jairoo Outdoor a aj ja ako vybavovač som bola spokojná, s majiteľom sa dalo na všetkom bez problémov dohodnúť. Myslím, že web majú drivetesla.sk.
@fifina75 Ja som kupovala pred pár (6) rokmi mužovi k narodeninám ako jedno zo zážitkových prekvapení. Bolo to super - od komunikácie s prenajímateľom https://natesle.sk/ až po samotnú jazdu, my sme mohli ísť ešte dvaja s mužom, takže voľba padla na mňa a na syna. Určite neváhaj, stojí to za to 🙂, najmä ak je muž maniak do áut ako ten môj 😍.
Dakujem vam veľmi pekne za tip 👍 Manžel nieje až taký maniak na autá ako na rýchlosť, po diaľnici ide niekedy ako odtrhnutý z reťaze (aj to sa ešte krotí keď idem snim, lebo vie že sa mi to nepáči 😀)
Ja som tento poukaz kupovala 3 roky dozadu ocinovi k narodeninám, je maniak do áut, takže darček mal úspech, páčil sa mu a odniesol si z neho skvelý zážitok🙂 mal super inštruktora - veľmi milý pán, všetko mu pred jazdou a počas nej vysvetľoval. Poukaz som kupovala cez stránku natesle.sk a veľká spokojnosť😊
Moj bratranec je/bol (jazdil len niekedy a neviem, ci este jazdi) obcasnym instruktorom na natesle.sk . Raz ma povozil a mozem povedat, ze je to super, aj ked si len spolujazdec :D hlavne pre toho, kto ma rad rychlost 🙂
Baby a aku dlhu jazdu odporucate? Ta polhodinova mi pride o nicom.... Boli ste na dlhsej?
@zdenkaaaa ja som manželovi darovala 2 hodinovú jazdu na Tesle S, na začiatku máš školenie cca 10-15 minút. Išli sme z Novej Dubnice cez hraničný priechod do Čiech cez Valaské Klobouky a naspäť cez Považskú Bystricu. Išli sme kúsok aj po diaľnici. 2 hodiny boli akurát, aj keď je to dosť drahé. Manžel bol nadmieru spokojný. Viete sa aj viacerí šoféri prestriedať. Ak ťa ešte niečo zaujíma, kľudne sa pýtaj.
ja som raz uvazovala nad jazdou v nejakom tom sportovom aute. ale ked som si precitala podmienky o spoluucasti ak by nahodou havaroval tak som si povedala ze to nejdeme riskovat.
Medzitym sef bol na skole smyku a to sa mu pacilo. Ale este sme to neskusili