Ahojte, nedávno som sa zasnúbila a namiesto klasiky ako je prsteň som dostala náušnice a chcem sa len opýtať ako by ste to brali?
(nejde mi o to, že mám s tým problém len ma zaujíma pohľad iných 😊)
prsteň ti už kúpil predtým? alebo prečo volil snúbenec náušnice?
ani neviem či by mi to vadilo, v každom prípade by som si prsteň kúpila aj sama..
A ako ti to vysvetlil? Ja by som sa určite opýtala.
Aj ja by som s tým mala problém. Síce moji rodičia sa zasnúbili bez prsteňa, ale to bola iná doba. 😀 Pre mňa je práve ten prsteň znakom zásnub, nosím ho aj po svadbe. 🙂 Náušnice sú síce tiež pekné, ale nebola by som asi dostatočne spokojná. 😀
Ja by som to brala. Prstene nenosim ani obrucku- nemozem mam z toho nervy,stres....Jeden jediny den ked som ich mala oba na prste bol sobas a na hostine sli do krabicky a tam su dodnes🙉. Takze nausnice by boli za mna fajn.
no niekomu prstene vobec nevyhovuju, ja uz som sa s tymto stretla. ale ak ty s prstenmi problem nemas, ze ti nijakym sposobom nevadia, tak to vobec nechapem tym padom :D akoze ziadne vysvetlenie ti nedal, nic? pride mi to veru celkom cudne.
@deti95060810
@thereisabear
On totiž vie, že ja nemám rada prsteň, strašne mi to vadí, o tom vedel už dávno predtým. A vraj boli krásne a mal tušenie, že to akoby viac o cením tak kúpil
Možno mali akciu a snúbenec je šetrný
@januska20 nebudem písať cenu ale cena bola dosť vysoká, čiže o toto nešlo
aha , tak nemáš rada... takže viac menej pozeral na tvoje dobro...
a o čo potom ide? Ty si sa pred ním vyjadrila, že prstene nemáš rada, tak to vypočul a kúpil náušnice. To je problém? Buď rada, že počúva, čo hovoríš.
ved tak to je potom super, ked sa takto vynasiel. asi tusil, ze ak ti tak vadia prstene, tak ci tak by si ho asi nenosila, tak stavil na nausnice. v tomto pripade je to mile, ze na to takto myslel
Ohľaduplný a vie čo chces
ja by som s tym mala problem. Nerada nosim akukolvek bizuteriu, ale na zasnuby by musel kupit prsten.
ja mam rada prstene dostala som prsten, ty nemas dostala si nausnice 🤷♀️ vybavene
@deti95060810 nie prsteň nemám žiadny
Tak neznesies prsten a vedel o tom, tak akoze to je laska pocuva ta a kupil ti ine to by ma prave potesilo lepsie ako v skrini hodeny prsten, ja som sice za klasiku prsten musi byt ale tak ja nemam s tym problem to nosit 😉, ak chces predsa prsten povedz mu to, nic horsie ako hrat spokojnost nieje
@zuzubb007 prsteň by mi práveže vadil, pre mňa nepraktické 😜ale bola som prekvapená tak ma len zaujíma ako by to brali iný ale som spokojná, trafil sa do môjho vkusu
autorka - tak ak ti to viac vyhovuje, tak by som to brala tak, že viac mu záležalo na tebe ako na tom, ako sa to ,,má,, robiť - čiže darovať prsteň.
Tak potom čo riešiš autorka. Kazdemu vyhovuje niečo iné. A mile, ze vedel co sa ti páči a co nepáči a podľa toho sa zariadil 🙂
Je to síce netradičné, ale prečo nie? Hlavne aby ste vy boli spokojní.
zase kategoria - nemam problem, vyrobim si problem 🙄
Buď šťastná, pretože máš po boku muža, ktorý sa netvári že ťa počúva, ale on skutočne teba počúva.
Vie, že prsteňom by ťa vôbec nepotešil a tak vymyslel perfektnú variantu.
Zásnubné náušnice = skvelý nápad a aj praktický pre teba.
A je to vnímavý muž.
Gratulujem.
Ostatní nech si myslia čokoľvek, nežijú tvoj život. Možno ani netušia, že prsteň by si dala na poličku a zapadal by prachom.
A s nadšením ich nos na ušiach, nech vidí, že máš radosť a neležia na poličke.
Nemáš rada prstene, tak ti kúpil naušnice, máš s tým problém.
Nemáš rada prstene, kúpil by ti prsteň, urobila by si problém z toho, že nerešpektuje, že prstene nenosíš a je ti zbytočný.
Nechápem čo ťa po názoroch druhých, ak ty nemáš rada prstene a snúbenec ti kúpil iný šperk, tak kde je problém?
@bessie12 zlate al.strieborne prstene,nausnice,naramky patria do kategorie sperky, nie bizuteria.😜
@opica_skorica budem, sú univerzálne ❤️
@zuzinka888 sperk ci bizu. Mne je to jedno. Tak ci tak to nerada nosim 😅
No ja by som s tým problém mala 😅 toto som ešte nepočula