Asi ma za moju otazku ukamenujete mojho buduceho muza ale bol mi v zlatnitve vybrat prsten. Ani jeden sa mi nepacil tak mi dal peniaze ze nech si idem vybrat sama. Nebudu na mna v zlatnictve kukat divne,ze nevesta a kupujem si sama zasnubny prsten? On totiz nema cas behat po zlatnictvach.
podla mna je to uplne ok, aspon budes mat presne to co chces 🙂 - ak si z BA odporucam urobit vyber na izlato.sk a ist si to k nim osobne vyskusat - vybrane kusky. aj ja mam od nich zasnubak 🙂
trápne si vziať peniaze aby si si sama kúpila prsteň zasnuby a prsteň to by malo byť prekvapko to nieže idete kúpovať obrúčky je iné ale žeby som si vzala peniaze a išla si sama kúpiť prsteň zasnubny by som sa hambila a že nemá čas behať po zlatníctvach to je akože čo výhovorka z jeho strany tak asi mu až tak nezaleži na tebe ako piše sisa-s môže to urobiť online kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod prepáč ale na to aby mi dal peniaze a ja by som si mala kúpiť snubný prsteň pre mňa by bolo trápne.
Vopred sa ospravedlňujem, ale to už by musel byt aký hnusný prsteň, aby som ho odmietla od muža, ktorý predomnou pokľakne? Viem že každý je inak náročný na takyto šperk, ale nedotklo sa to tvojho priateľa a preto ti dal peniaze, aby si si ho kúpila sama ?
kašlať na to, čo si pomyslia v zlatníctve.... ale čo si o tebe pomyslel tvoj nastávajúci? a čo si ty myslíš o manželstve? ohrdnúť prsteňom z lásky ☹
dievcata, podla mna prehanate. ja si naopak myslim ze je super, ze sa takto vedia dohodnut a pisatelka tohoto prispevku bude mat to, po com tuzi. ak to jej nevadi, tak naco to riesit?
Nepochopila som, bol s tebou kúpiť a nepáčil sa žiadny? Alebo ti doniesol viac prsteňov a nepáčil sa ti žiadny?Lebo neviem si vysvetliť spojenie, kúpil mi prsteň, ale mne sa nijaký nepáčil. Neviem si predstaviť, ako vyzeral prsteň, že "sa nepáčil". A odmietnuť ponuku na manželstvo, lebo sa mi prsteň nepáči, prepáč, že tak poviem, ako nič v zlom, ale to už je prehnane. Neviem si predstaviť, ako sa, musel ten chlap cítiť. A áno, je divne, aby si sama v zlatníctve vyberala snubak. Už keď, tak spolu, ale aj to mi príde trochu zvláštne... Obrúčky je niečo iné, ale snubny prsteň.. 🙈
každá sme iná, ale mne teda nešlo až tak o prsteň, ale o ten akt, že sa sám rozhodol, kúpil prsteň (väčší asi o tri čísla 😎) , kľakol si a spýtal sa. Ten šperk nebol pre mňa až taký podstatný, aj keď bol pekný, jednoduchý, zmenšili mi ho. Ja by som si ho nechcela ísť kúpiť sama. Mohol to urobiť tak, ako môj kamarát, že dal do krabičky prsteň za pár šupov s tým, že pôjdu spolu vybrať taký, aký sa jej páči. Nemá čas behať po zlatníctvach? Veď to je čas, ktorý venuje tebe, nie? Na teba má a bude mať čas? A prečo by sme ťa ukameňovali, keď ti to tak vyhovuje, tak je to v poriadku.
My ked sme sa začali baviť o tom, ze raz ta svadba mohla byť, tak som mu povedala, asi aky prsteň by sa mi pacil.. A nechodil ani veľmi po zlatníctvach, vybral na internete a išiel pren do kamennej predajne
je to prakticke, normalne si kup aky sa ti paci....my to tak riešime kazde vianoce narodeniny, nemusim kupovat hlupotiny co on ofrfle a opacne....ak niesi ten vysoko romantický typ, nevidím v tom problém...a pochybujem že sa v zlatnictve budu pozerat stupidne, budu radi, že niečo predaju
😲 pamätam si ako si raz priatel zo srandy klakol pri večeri a dal mi na prst kalamára vysmaženeho a ja som sa skoro rozplakala od šťastia ked som ho videla klačať 😂😂 blbost ale proste ma to dojalo kalamar nekalamar... neviem si predstaviť že by prišiel s realnym prsteňom, zamilovaný po uši so žiadosťou o moju ruku a ja by som ho odfajčila že sa mi ten prsteň nepáči... ja osobne by som si ta uz asi nechcela zobrat za zenu😂 ked si takato prieberčiva vo všetkom.
No minimalne by som si vymyslela ze ho kupujem pre bratovu priatelku a on ta poprosil alebo nieco, inak by som sa prepadla od trapnosti kebyze poviem ze moj snubak 😂 alebo povedz ze kupujes prsten na promocie pre sestru, kamosku, daco si vymysli..prsten neznamena automaticky snubny prsten 🙂 ale zaujimal by ma ten co si dostala, ukaz foto 😀
ale ja som to pochopila tak, že asi boli spolu v zlatnictve, nie že on kupil požiadal ju o ruku a ona ofrflala a poslal ho do kelu aj s prstenom.....
On ma uz o ruku poziadal proste raz vecer pei vinku a titanicu lenze nemal prsten. Doniesol domov asi 20x prsten ale ja som mu povedala aky sa mi paci tak ho objednal cez wish a ten mi nastokol lenze sa na nom zosuchuje farba a v zlatnictve som nasla podobny ale bude urcite kvalitnejsi...
😁 No môj príbeh bol taký, išli sme okolo zlatníctva v obchodnom centre a pozeráme cez viklenok a hovorim:Keď ma budeš chcieť požiadať o ruku niekedy tak tento chcem 😁😁
Mne sa vždy páčili iné prstene... S modrým očkom 😳
O dva týždne na to som ho mala na ruke😁
Podla mna sa dnes so zasnub robi privelke halo. Teoreticky ziaden prsten nemusi byt, je to symbol, pekny, ale symbol. Dnes pomaly ak chlap neurobi poriadne romanticke zasnuby a zena z toho neodpadne, tak mozu byt dokonali, aj tak ich ludia ohovoria, ze nemaju sa brat, lebo ako mohol on odflaknut zasnuby alebo jej sa mohol nepacit prsten a podobne. Ak vam to obom vyhovuje, preco nie, nepises ci ta uz aj poziadal o ruku, ci ste sa na svadbe dohodli, poznam vela parov, kde chlap poziadal o ruku a potom siel s nevestou vybrat zasnubny prsten, lebo nechcel kupit taky, aky by sa jej nepacil alebo nehodil k jej stylu. Mozno na teba budu cudne pozerat, ale ak ste s tym vy dvaja v pohode, tak si to proste nevsimaj. Ked sa to aj tebe zda nejake cudne, tak bud mu povedz, nech ti kupi prsten on, je ti jedno aky, len nech je od neho alebo spolu vyberte na nete alebo mu povedz, ze prsten ti netreba, ze je to len symbolika. Ja som tiez nechcela prsten, nenosim prstene, manzel sice na tom trval, ale nosime obaja len obrucky doteraz. Moja mamka dostala snubny prsten na 10.vyrocie sobasa a nijak im to neublizilo 😀.
A teba to trapi? Mas penaze sup na nakup 😉👍 a v zlatnictve budu radi ze nieco v tychto tazkych casoch predaju ...
@cervenaruza123 prečo by ich ľudia ohovorili? Ako sa to vlastne dozvedia? Veď keď nebudem každú sprostosť vešať po sociálnych sieťach a informovať o nej pol mesta, je to len vec tých dvoch, nie? Keby autorka témy bola s tým stotožnená, že si sama ide kúpiť prsteň, tak by to vôbec neriešila tu, zobrala by peniaze a mala by všetkých, aj v zlatníctve na saláme, nech si myslia, čo chcú.
Robila som v zlatnictve a je to normalna vec! Ja nevidim v tom ziaden problem ani nikto nebude na teba divne pozerat... ovela horsie je dostat nejaky spatny prsten a potom ho menit,ci za iny alebo za inu velkost.. tak huraaa dotoho✌🏻
"Doniesol domov asi 20x prsten 😲😲😲 ale ja som mu povedala aky sa mi paci tak ho objednal cez wish 😨😨😨 v zlatnictve som nasla podobny ale bude urcite kvalitnejsi" 🤐🤐🤐
opakujem svoju otázku - aký postoj máš k manželstvu? tvoje slová sú tak veľmi nevyzreté, roztopašné, neuvážené a povrchné....
dámy, darmo tu píšete aké je romantické aj keby pokľakol s cukrovým prsteňom (áno, je) pretože toto nie je ten prípad 🙄 tu sa bude riešiť viac svadba ako manželstvo.
Ja si neviem predstavit, ze by som bola na mieste toho snubenca. Doniesla by som postupne 20 prstenov a zakazdym by bolo zle. Hmm, ja by som sa na to vykaslala pri prsteni cislo 2 a dotycnu by som poslala do prdele.
Moj byvaly mi dal prsten aj s blockom :D A potom ked sa mi otvorili oci a dostal kopacky (bol to manipulator), prisiel pytat aj ten blocek prstenu. :D Este aj lidl igelitku v ktorej mi vratil veci ktore mal odo mna pozicane, kedze si bol lenivy kupit, alebo bol skrob, to neviem, som mu musela vratit. Normalne si ju vypytal. :D
Haha, ani sa necudujem ze ti kupil prsten za par € z Wishu ked ti ani jeden nebol dobry ... fakt sila ...mozno kym ty najdes dokonaly prsten, on si stihne najst lepsiu zenu 😂
@daganov No preto, lebo casto len pri nenapadnej poznamke o tom, ako bol niekto poziadany o ruku, sa do dotycneho obuje tisic ludi (ci nazivo ci cez net), ze tak sa to nerobi, ked sa poriadne chlap nesnazil, tak ju asi nelubi. Neraz som to zial zazila. Ale to je vystizne, ze keby to s tym autorka temy bola stotoznena, nezakladala by temu, palec hore
20x prsteň a nebolo dobre? Mamma mia.... Možno lepšie premyslieť, či vôbec dáky prsteň treba, keby som na mieste toho chlapa, ani peniaze na kúpu "ideálneho" nedám, ale rovno hľadám inú nevestu. Nič v zlom, ale strašne povrchne to berieš. Neuraz sa, ale aj keby mi manžel nedal nijaký prsteň, tak som šťastná, že som s nim, že mi dal "prednosť" pred všetkými inými ženami a položil mi otázku, či si ho vezmem. A keby akýkoľvek prsteň dal(dal mi krásny) tak bude super, lebo je od toho pravého. Myslím ze o tom je význam vzťahu, nie aký prsteň dostanem
no prepac, precitala som si vsetko... 20 prstenov a ani jednym nevysiel v ustrety? Tak sa mu ani necudujem ze uz s tebou nechce ist vyberat... obcas treba privriet ocko ze ma muz iny vkus a zamerat sa na to ze to bolo dane z lasky (ci uz je to z Wish alebo z Ali). Som velmi zvedava co bude dalsie riesene ked sa konecne vyriesi problem prstena...
mne moj muz dal prsten, ktory by som si ja urcite nevybrala. Vobec sa netrafil do mojho vkusu,ale design prstena nebol vobec podstatny. Ani najdrahsi a najkrajsi prsten Ti nezaruci stastne manzelstvo....
sa vobec necudujem,ze Ti dal peniaze,nech si vyberies sama..len aby si sa v buducnosti nestazovala,ze chlap Ti nepomaha s vyberom a vsetko necha na teba...ked Ti evidentne nie je nic dost dobre
No uz ked chlap si ani neda namahu stravit trosku casu nad vyberom prstena pre svoju buducu zenu 🤷 existuju aj online stranky, ked sa mu nechce behat po meste... Mne by prislo divne, kebyze dostanem peniaze a mam si ist kupit snubak, to si ho mam sama aj nastoknut na prst a poziadat sa o ruku?? Tak mu ukaz aspon podobny styl, ktore prstene sa ti pacia online, 3-4 a on vyberie a vybavi zvysok...