Ahojte , stalo sa Vám že váš muž zabudol na vaše narodeniny ? Mrzelo vás to alebo ste nad tým mávli rukou že však stava sa ?
ja na jeho, na druhy den sme to dobehli. zabudla som aj na svoje, az kym mi nezacali ludia volat a pisat. manzel porozumel, aj ked ho to zaiste mrzelo, ale mna 100x viac. zabudla som aj na nase vyrocie, tiez ma to mrzelo. on nezabudol nikdy. moze sa stat, ale ide asi viacej o to, ci to mrzi aj tvojho muza, ci mu to je luto a rychlo s laskou to napravi, alebo je jeho reakcia lahostajna.
U mna to bolo pravidelne.. meniny, narodeniny, vyrocie...jasne, ze ma to mrzelo, hlavne ked nezabudol na sestru s ktorou nema nejaky extra dobry vztah. No zacala som zabudat ja a hned sa spamatal. Netrebalo darcek, ale nakolko robi v zahranici aspon pekna sms.
áno resp. neunúval sa do zahraničia volať...nasrrr...dil ma vtedy ,ale beriem chlapov ako nedokonalé stvorenia,takže som to prežila...
Jasne ze zabudol pod tarchou povinnosti ale mrzeloho to 😊
moj tiez zabudol, ved ja ho uz tak beriem, on proste nie je na datumy a nepamata si presne, kto kedy co ....uz som si nato zvykla, neberiem to ako tragediu
aspon nemusim potom ja jemu nic extra vymyslat, spravim sa sprosta, ze u nas sa to neoslavuje a aspon nemam starosti s tortou a hostinou a podobne
ale ak budu okruhliny, napr. ta 40-tka, tak nieco vymyslim, nejake posedenie
Ahoj, môj nezabudne nikdy lebo vždy týždeň dopredu plánujeme rodinnú oslavu narodenín takže sama mu to v podstate pripomeniem. Ale keby zabudne tak určite mávnem rukou, stáva sa, vieš aký sú muži. Majú na mysli všetko možné a čas ide tak rýchlo.. 🌻
Vedel že mám narodky lebo každému to hovoril ale nekúpil mi nič 🤷 ani gratulácia. Neriešila som to.. on neblahozelal ani deťom
Nezabudol a zrejme ani nezabudne, keďže zbožňujem akékoľvek oslavy a napr. Narodeniny a výročie mu pripomínam už mesiac dopredu 😂 on by najradšej nič neoslavoval, nemá to rad, ale kvôli mne sa prekoná 😇
@sunny8 tak to je ozaj zvláštne 🤔 všetko je ok vo vzťahu?
Zabudol tento rok 😹 zamrzelo ale potom to chcel odčiniť tak som si vybrala darček ktorý on dlho nechcel lebo bol živý 😹😹😹
Môjmu drahému sa to stalo asi raz. Ale hodila som nad tým rukou bolo to v období keď sme obaja mali toľko toho, že sme nevedeli čo skôr, takže som ti neriešila nemala som na to ani chuť ani energiu. Potom sme to ale dobehli, vynahradili sme si to.
@skalnicka02 je to uz ex takze je to ok 😁😁
@sunny8 tak je to teda dobre 👍👍👍
Nezabudol, ale nic mi nekúpil😀vraj si myslel, že si budem chcieť niečo sama vybrať, ale ani mi to nenavrhol až, keď som sa trápne ozvala😜ja si zase potrpim, že na narodeniny meniny mu vždy niečo kupim, alebo tortu objednám a malickost
ešte ani raz...ale mne by to vôbec nevadilo....Najradšej by som moje narodeniny vymazala .....A tie čísla rastú a rastú....😂😂
Nie, nezabudol.sme spolu 20 rokov
Nie, nezabudol ale ak by zabudol mrzelo by ma to ale nebol by to koniec sveta, Tento rok som ja zabudla na jeho narodeniny a velmi ho to mrzelo aj ked sa tvaril ze nie.
Manzel nezabudol, ale ja som raz zabudla. Na moju obhajobu bola som doma druhy den po navrate z porodnice a kym som si uvedomila, aky je datum a aspon mi zablahozelala bolo poobede.
Ja mu to pre istotu kazdy rok mesiac pred narodeninami zacnem pripominat 🙂 A aby som si spravila radost, aj mu konkretne poviem, aky darcek som si vybrala a kde mi ho ma kupit 🙂
@sunny8 môj muž to tiež nemá v sebe. Sam od seba nezagratuluje, tiež ani deťom. Vzťah ok. Za toto skôr "ďakujem" svokre . U nich sa to proste neriesi. Bojujem s tým 15 rokov ale už sa chytá 🤷♀️ myslím, ze prvýkrát mi sám od seba v týždni volal ze budem mat narodeniny ci mam nejaké prianie.
No a k tej svokre, ide mat 70 a hovorila mi ako jej staršia sestra nič nedostala, že deti si ani nespomenuli. Tak som bola prekvapená, že sa to týka širšej rodiny a naložil som jej, ze to ona mala tie deti k tomu viesť. A vraj na ňu (svokru) určite nezabudnu. No určite, ved nevedia ani kedy sa sami narodili. Muz ma ešte brata.
Zabudol, ale bol to ex 😃 Chvilu ma to mrzelo, ale mavla som rukou.