Prosím vás, švagriná bude mat oslavu 30tych narodenín. Nakoľko sme veľká rodina bude to normálne v reštaurácii ako taká menšia svadba. Chceli by sme jej to niečim spestriť, oživiť, aby sme tam iba nesedeli za stolom. Viete mi poradiť nejakú zábavu co by sme jej mohli vyviesť?
@gupka27 Mozno nejaky kuzelnik, co by predviedol par cisiel. Alebo jej oblubena kapela/spevak, co by jej prisiel zaspievat
...moja mama sa zvykla objaviť prezlečený za cigánku s bábikou v ruke a presviedčala muža, že to je jeho decko (neodporúčam, aj keď je to vtipné 😝 ) pokiaľ máte oddelenú miestnosť v tej reštaurácii, tak tam zavolaj a dohodni, že by ste chceli aj tancovať napr tak nech vám spravia stoly tak, aby ste na to mali priestor 🙂
Som za spontánnu neorganizovanú zábavu,ešte ak nejaký folklorny pár nabehne a zatancuje,tak ok,ale trápne scénky s cigánkami ? no,kto ako myslí....dobrú hudbu zadovážte,zatancujte,podebatujte,treba niečo viac?
Myslela som skôr niečo ako tombolu, alebo nejaké súťaže.....
tombola? hry? to len mne príde trápne? je to oslava narodenín, nie nejaká dedinská zábava
@moni244
@h2 bože baby ja som sa nepýtala na vás názor ale na radu takze ak neviete konkrétne pomôct zdrzte sa blbých komentárov a polemizovania okolo toho. U nás sa to takto jednoducho robí a dokonca už aj ten oslávenec čaká na to co mu ostatni výmyslia aby bola sranda. Mali sme už tento rok veľa okrúhlych osláv tak sa nám už nápady pominali preto dom chcela radu.
@gupka27
hej všetci naraz zrušiť účasť pár hodín pred oslavou a potom sa tam naraz objaviť že tadáááá 😀 😀
alebo si urobte program ako sa robí na svadbe (rôzne hry,súťaže) ak ste dobrá partia ..
neviem či plánuje mať aj hubdu,myslím že ak sa bude tancovať tak zábavu plánovať nemusíš bude sama o sebe..